Data-analyse

Inzicht en grip op uw fiscale situatie

U wilt de controles van de Belastingdienst met vertrouwen tegemoet zien. Want één foutje in uw administratie kan al grote gevolgen hebben. Wij zorgen ervoor dat u inzicht én grip heeft op uw fiscale gezondheid.

Data-analyse identificeert fiscale risico's in uw administratie

We gebruiken data-analyse om onder de oppervlakte te kijken. Want soms lijkt uw fiscale positie in orde, maar ziet u de risico’s pas wanneer u de diepte in duikt. Een verkeerd geboekte post of een consequente fout in uw administratie kan dan te laat aan het licht komen. We doorzoeken uw processen en halen fiscale fouten of kansen eruit. We delen onze analyses in gebruiksvriendelijke formats en adviseren u met het interpreteren van de risico’s en kansen in uw fiscale positie.

Uw WKR overzichtelijk

De WKR is verplicht voor elke werkgever, maar wordt gekenmerkt door een ingewikkeld web van regels die de uitvoer in de praktijk lastig maken. U krijgt een betrouwbaar beeld van de werkkosten in uw organisatie met onze ‘Blik op de WKR’. Dit is een gebruiksvriendelijk dashboard waarmee u eenvoudig het overzicht houdt over de werkkostenregeling in uw organisatie.

Contactpersonen