Data-analyse

Inzicht en grip op uw fiscale situatie

U wilt de controles van de Belastingdienst met vertrouwen tegemoet zien. Want één foutje in uw administratie kan al grote gevolgen hebben. Wij zorgen ervoor dat u inzicht én grip heeft op uw fiscale gezondheid.

Data-analyse identificeert risico's in uw administratie en over arbeidsrelaties

We gebruiken data-analyse om onder de oppervlakte te kijken. Want soms lijkt uw fiscale positie in orde, maar ziet u de risico’s pas wanneer u de diepte in duikt. Een verkeerd geboekte post of een consequente fout in uw administratie kan dan te laat aan het licht komen. We doorzoeken uw processen en halen fiscale fouten of kansen eruit. We delen onze analyses in gebruiksvriendelijke formats en adviseren u met het interpreteren van de risico’s en kansen in uw fiscale positie. Ook wanneer u werkt met zzp’ers en alvast wil voorsorteren op het vervallen van het handhavingsmoratorium (per januari 2025) bent u bij BDO aan het juiste adres. Wij helpen u om risico’s rond arbeidsrelaties te identificeren en mogelijk nadelige gevolgen te voorkomen.

Direct inzicht in uw arbeidsrelaties

Wilt u als bedrijf efficiënt en snel de aard van uw arbeidsrelatie beoordelen? Dan biedt BDO's Blik op de Arbeidsrelatie, de ideale oplossing. Onze praktische tool is specifiek ontworpen om u te assisteren bij het identificeren van risico's met betrekking tot zzp'ers en het verkrijgen van controle over uw organisatie. Ontdek nu hoe onze tool u kan helpen en neem de controle over uw arbeidsrelatie.

Uw WKR overzichtelijk

De WKR is verplicht voor elke werkgever, maar wordt gekenmerkt door een ingewikkeld web van regels die de uitvoer in de praktijk lastig maken. U krijgt een betrouwbaar beeld van de werkkosten in uw organisatie met onze ‘Blik op de WKR’. Dit is een gebruiksvriendelijk dashboard waarmee u eenvoudig het overzicht houdt over de werkkostenregeling in uw organisatie.

Contactpersonen