Interim diensten

Tijdelijke invulling van sleutelposities

Interim diensten

Een onverwacht capaciteitsprobleem op een sleutelpositie? Dan wil je snel een daadkrachtige en deskundige vervanger. Iemand die betrouwbaar en competent is en die past in de bedrijfscultuur. Of zoek je door omstandigheden tijdelijk heel gerichte, specialistische managementkennis op een bepaald vakgebied? Dan zoek je vooral naar een partner die vanuit een brede kennisbasis (en ondersteund door vele specialistische professionals) meekijkt en meedenkt. Want niet iedereen ‘past’. Bij de vraag én bij jullie specifieke bedrijfscultuur.

Wat kan BDO op dit gebied betekenen?

Met ons grote netwerk en onze specialisatie in de belangrijkste executive-functies, zijn wij in staat om elke vraag op dit gebied op korte termijn adequaat in te vullen. Voor de belangrijkste functies binnen een onderneming hebben wij een pool van ervaren freelancers tot onze beschikking. Mensen die we kennen, die hun sporen verdiend hebben en die we volledig vertrouwen. Daarnaast hebben we binnen onze eigen organisatie een groot aantal specialisten die precies díe tijdelijke expertise kunnen bieden die nodig is.

Kiezen we samen voor de invulling door een externe kracht, dan koppelen wij altijd een BDO-specialist als schaduwmanager aan deze tijdelijke invulling. Zo slaan we een brug naar de vakgerichte expertise die in onze organisatie aanwezig is én bieden we een klankbord aan zowel de interimmer als aan de ondernemer.


Samen naar een toekomstgericht HR-beleid

Ondernemer Laurens Meijer, managing director van La Gro Geelkerken Advocaten stond voor een HR-uitdaging op managementgebied. Samen met BDO heeft hij deze uitdaging aangepakt en maakte hij de organisatie toekomstbestendig. Bent u klaar voor de volgende stap? Wij delen graag hoe toekomstgericht ondernemen uw organisatie kan versterken.
LEES SUCCESVERHALEN

Contactpersoon