Sam Trentelman, Senior Manager Interim & Recruitment

Sam Trentelman

Senior Manager Interim & Recruitment

(030) 284 98 00


Sam Trentelman (1979) heeft jarenlange ervaring met het beantwoorden van capaciteitsvraagstukken op sleutelposities. Als verantwoordelijke voor BDO Interim & Recruitment staan relatie en kwaliteit voor haar centraal. Met haar team beantwoordt zij strategische capaciteitsvraagstukken vanuit een betrokken en multidisciplinaire benadering. De persoonlijke expertise van Sam bevindt zich op het vlak van familiebedrijven, voor wie zij een betrouwbare en professionele partner is. Binnen haar executive recruitment opdrachten voor het familiebedrijf staat de balans tussen continuïteit van het bedrijf en harmonie binnen de familie centraal. Haar kracht ligt erin om de vraag achter de vraag boven tafel te krijgen en gedurende de wervingsprocedure regie te voeren over de aan tafel te brengen experts.

Naast haar ruime ervaring en onderzoek op het gebied van familiebedrijven, maakt Sam ook zélf deel uit van een oud familiebedrijf. De dynamiek binnen een organisatie waarin bedrijf, familie en eigendom nauw met elkaar verbonden zijn, is voor haar vertrouwd terrein.

Opleidingen

Senior Leadership Program – Nyenrode Business University
Cultural Anthropology – Radboud Universiteit Nijmegen
Development Studies – Radboud Universiteit Nijmegen
TIAS School for Business and Society - Master Family Business Advisory

Specialisaties

Executive recruitment, financial recruitment, interim bemiddeling, familiebedrijven, strategie en rendement uit personeel.