• Mkb Bedrijfsadvies

    Wat is uw grootste zakelijke uitdaging?

    Stel uw vraag

Al 85 jaar dé sparringspartner voor uw ondernemersvragen

Heeft u vragen of twijfels over het runnen van uw bedrijf? BDO Accountancy & Bedrijfsadvies biedt u nieuwe zekerheid. Uw persoonlijk adviseur kent u en uw onderneming. Daardoor kunnen wij u een klankbord bieden en zijn wij de kritische sparringpartner die u gevraagd en ongevraagd van adviezen voorziet. Wij bieden pragmatische oplossingen, afgestemd op uw behoeften en de situatie van uw onderneming:

  • 1 vast aanspreekpunt voor u als ondernemer
  • Toegang tot een team van specialisten op het vlak van financiële analyse, accountancy, fiscaliteit, bedrijfsadvies, hr en familiebedrijven
  • Slimme online hulpmiddelen: 24 uur per dag, 7 dagen in de week inzicht in al uw financiële zaken
  • Bepaal zelf van welke diensten u gebruik wilt maken, betaal alleen voor wat u nodig heeft
  • Vast bedrag per maand

Bekijk onderstaande video en zie in 80 seconden hoe BDO u nieuwe zekerheid biedt:

 


"De juiste expert voor elk vraagstuk"

Margo Crooijmans | Directeur-eigenaar, SkiWebShop


Een crisis zoals de uitbraak van het coronavirus, heeft bij veel bedrijven directe en materiële impact op de bedrijfsvoering. Of biedt voor uw sector mogelijk zelfs nieuwe kansen. Heeft u voldoende veerkracht en wendbaarheid om uw businessstrategie opnieuw invulling te geven en zodoende sterker uit de crisis komen? Als de situatie weer (enigszins) gestabiliseerd is, kunt u ook nadenken over de gevolgen voor de langere termijn. De komende periode is cruciaal voor het vormgeven van de toekomst van uw onderneming. Wilt u snel voor uw onderneming de impact van corona in kaart brengen? Vraag dan de gratis Business Impact Analyse aan.

Bedrijfsadvies voor de korte en lange termijn  

Deze tijd vraagt om een breed perspectief met verschillende horizonnen en scenario’s. BDO ondersteunt uw onderneming ten tijde van de crisis, én daarna, door u te helpen perspectief op continuïteit te krijgen en op de lange termijn te waarborgen.

Dankzij een intensieve samenwerking met een team van specialisten krijgt u de zekerheid dat u een passend antwoord krijgt op al uw ondernemersvragen over onderwerpen zoals: 

Heeft u een familiebedrijf?

Het familiebedrijf is de bakermat van onze dienstverlening aan bedrijven. Voor een familiebedrijf is niets zo belangrijk als harmonie en continuïteit op de lange termijn. Want ook voor de volgende generaties streeft u naar financiële onafhankelijkheid, naar ontwikkelingsmogelijkheden voor familieleden en naar maximale bewegingsvrijheid.

De doorlopende afweging van bedrijfsbelangen en familiebelangen speelt een grote rol en daarom werken wij op een bijzondere manier met familiebedrijven samen. Neem voor antwoord op uw familiebedrijven vraagstuk vrijblijvend contact met ons op.

Een persoonlijke en pragmatische aanpak

De huidige situatie brengt onzekerheid met zich mee en vraagt om flexibiliteit en pragmatiek in het vinden van oplossingen voor deze nieuwe uitdagingen en dilemma’s. Onze adviseurs zijn persoonlijk en gedreven in hun benadering van uw vraagstuk. Uiteraard denken we mee over uw strategie, maar we blinken door onze pragmatische insteek vooral uit in de implementatie daarvan. Zo kunnen we de verandering op gang brengen die nodig is om een succes te maken van uw doelstellingen en onze adviezen. Neem voor antwoord op uw ondernemersvraagstuk vrijblijvend contact met ons op.


"Een partner waarop ik kan rekenen"

Stefan Bakker | CFO, Fibercore Holding BV


Scenarioplanning met de Business Impact Analyse

Om voor uw bedrijf de impact van de coronacrisis in kaart te brengen, hebben wij een kosteloze Business Impact Analyse ontwikkeld. Deze analyse geeft inzicht in uw situatie; door alle vragen te beantwoorden brengen we zowel de risico’s als de mogelijkheden in beeld. Met deze uitkomst kunt u scenario’s gaan plannen, zodat u de juiste maatregelen kunt treffen en kunt anticiperen op actuele ontwikkelingen en onzekerheden die de coronacrisis met zich meebrengt.

In het screenshot hieronder ziet u een voorbeeld van de resultaten:

De vragenlijst is opgedeeld in verschillende deelgebieden van uw bedrijf. Naar schatting bent u ongeveer 10 tot 15 minuten bezig met het invullen. Daarna ontvangt u van ons de rapportage, en nemen wij contact met u op om de resultaten te bespreken. Groot voordeel is dat het pragmatisch is ingestoken en direct handvatten biedt voor verdere verdieping.

Vraag direct de Business Impact Analyse aan via onderstaand formulier.

Wat is uw uitdaging?

Deel uw uitdaging met ons en we kijken vrijblijvend wat we voor u kunnen betekenen. Neem contact met ons op zodat we vrijblijvend kennis kunnen maken.