• Mkb Bedrijfsadvies

    Wat is uw grootste zakelijke uitdaging?

Al 85 jaar dé sparringspartner voor uw ondernemersvragen

Heeft u vragen of twijfels over het runnen van uw bedrijf? BDO Accountancy & Bedrijfsadvies biedt u nieuwe zekerheid. Uw persoonlijk adviseur kent u en uw onderneming. Daardoor kunnen wij u een klankbord bieden en zijn wij de kritische sparringpartner die u gevraagd en ongevraagd van adviezen voorziet. Wij bieden pragmatische oplossingen, afgestemd op uw behoeften en de situatie van uw onderneming:

  • 1 vast aanspreekpunt voor u als ondernemer
  • Toegang tot een team van specialisten op het vlak van financiële analyse, accountancy, fiscaliteit, bedrijfsadvies, hr en familiebedrijven
  • Slimme online hulpmiddelen: 24 uur per dag, 7 dagen in de week inzicht in al uw financiële zaken
  • Bepaal zelf van welke diensten u gebruik wilt maken, betaal alleen voor wat u nodig heeft
  • Vast bedrag per maand

Bekijk onderstaande video en zie in 80 seconden hoe BDO u nieuwe zekerheid biedt:

 


"De juiste expert voor elk vraagstuk"

Margo Crooijmans | Directeur-eigenaar, SkiWebShop


 

Bedrijfsadvies voor de korte en lange termijn  

Deze tijd vraagt om een breed perspectief met verschillende horizonnen en scenario’s. BDO ondersteunt uw onderneming door u te helpen perspectief op continuïteit te krijgen en op de lange termijn te waarborgen.

Dankzij een intensieve samenwerking met een team van specialisten krijgt u de zekerheid dat u een passend antwoord krijgt op al uw ondernemersvragen over onderwerpen zoals: 

Heeft u een familiebedrijf?

Het familiebedrijf is de bakermat van onze dienstverlening aan bedrijven. Voor een familiebedrijf is niets zo belangrijk als harmonie en continuïteit op de lange termijn. Want ook voor de volgende generaties streeft u naar financiële onafhankelijkheid, naar ontwikkelingsmogelijkheden voor familieleden en naar maximale bewegingsvrijheid.

De doorlopende afweging van bedrijfsbelangen en familiebelangen speelt een grote rol en daarom werken wij op een bijzondere manier met familiebedrijven samen. Neem voor antwoord op uw familiebedrijven vraagstuk vrijblijvend contact met ons op.

Een persoonlijke en pragmatische aanpak

De huidige situatie brengt onzekerheid met zich mee en vraagt om flexibiliteit en pragmatiek in het vinden van oplossingen voor deze nieuwe uitdagingen en dilemma’s. Onze adviseurs zijn persoonlijk en gedreven in hun benadering van uw vraagstuk. Uiteraard denken we mee over uw strategie, maar we blinken door onze pragmatische insteek vooral uit in de implementatie daarvan. Zo kunnen we de verandering op gang brengen die nodig is om een succes te maken van uw doelstellingen en onze adviezen. Neem voor antwoord op uw ondernemersvraagstuk vrijblijvend contact met ons op.


"Een partner waarop ik kan rekenen"

Stefan Bakker | CFO, Fibercore Holding BV


 

Wat is uw uitdaging?

Deel uw uitdaging met ons en we kijken vrijblijvend wat we voor u kunnen betekenen. Neem contact met ons op zodat we vrijblijvend kennis kunnen maken.