Jeroen

Jeroen Brak

Partner Audit & Assurance

BDO Amstelveen

(023) 511 28 00

vCard

Jeroen Brak (1974) ziet zijn uitdaging in het bijstaan van de ondernemer in de realisatie van zijn ambitie en strategische doelen. Daarom fungeert hij voor onze cliënten naast controlerend accountant ook nadrukkelijk als business coach. Sinds 2005 is Jeroen met veel plezier werkzaam bij BDO. Inmiddels heeft hij ruim 18 jaar ervaring in het uitvoeren van controle- en adviesopdrachten. Binnen zijn klantenportefeuille bedient Jeroen een groot aantal controleplichtige DGA/familiebedrijven die actief zijn in diverse branches en sectoren. Hij maakt o.a. deel uit van de regionale familiebedrijvendesk en de branchegroep Horeca & Recreatie.

Jeroen heeft de Master of Finance Small and Medium Sized Entities afgerond aan de TiasNimbas Business School. Hierdoor heeft hij veel kennis verkregen van specifieke thema’s die voor controleplichtige ondernemingen relevant zijn zoals strategie en business modelling, risicomanagement, financiering en waardecreatie.

Voor onze klanten is Jeroen betrokken bij de organisatie van diverse specifieke kennissessies, zoals de Finance Circle in de regio Amstelveen – Haarlem.