Uw eigen financiële flexibele schil

Als ondernemer streeft u naar een optimale bezetting van uw financiële afdeling en haalt u graag de juiste kennis en ervaring in huis. Maar dan alleen als u die nodig heeft. Soms is extra specialistische kennis nodig of heeft u capaciteit tekort. Het is vaak een lastige en tijdrovende klus, om dan op korte termijn geschikte kandidaten te vinden. Daarom heeft BDO dé oplossing om de capaciteit van uw financiële administratie te optimaliseren, dankzij de inzet van onze Interim Financials. 

Wij maken flexibele inzet binnen uw financiële afdeling op elk gewenst niveau mogelijk, van administratief medewerker tot CFO. Omdat u bijvoorbeeld (tijdelijk) onderbezetting heeft of door het ontbreken van specifieke kennis.  

Eén aanspreekpunt voor verschillende vraagstukken

Een Interim Financial van BDO is iemand die uw ambities en uw onderneming door en door kent. Iemand die weet wat er speelt in uw markt en graag samen met u vooruitkijkt. Een kritische sparringpartner die u gevraagd én ongevraagd van adviezen voorziet. Hij/zij kan sparren met een van de specialisten van BDO, zoals financieel analisten, fiscalisten en consultants. Desgewenst kan de Interim Financial de juiste specialist inschakelen. Bij elke opdracht is een zogenaamde schaduwmanager vanuit BDO betrokken, die de opdracht evalueert en tevens uw vaste aanspreekpunt is. Door deze constructie is het realiseren van uw doelen en continuïteit gewaarborgd. Dit biedt u de zekerheid dat u met al uw vragen terecht kunt bij BDO.

Voordelen van de Interim Financials van BDO

U kunt rekenen op extra ondersteuning wanneer u capaciteit tekort komt. Door efficiënter te werken houdt u meer tijd over voor wat u het liefste doet: ondernemen. Een Interim Financial biedt u deze en nog meer voordelen:

  • Flexibele inzetbaarheid op ieder niveau. Of u onze hulp nu tijdelijk nodig heeft of voor een langere periode en voor eenvoudige of complexe werkzaamheden.
  • Efficiënter en flexibeler inzetten van kwalitatief goed personeel leidt tot een kostenbesparing binnen de financiële administratie. Bovendien bepaalt u de gewenste inzet en duur van de opdracht zodat u grip op de kosten houdt.
  • Onze interim professionals hebben expertise binnen een breed financieel spectrum en zijn volledig op de hoogte van technologische ontwikkelingen en moderne rapportage systematiek.
  • Actuele kennis van de laatste (veranderingen) in wet- en regelgeving.
  • Wij kijken altijd naar de strategie en doelstellingen van uw bedrijf bij het vinden van een goede invulling van uw administratieve functie.
  • U krijgt toegang tot een groot netwerk van aanvullende specialisten. Denk hierbij aan advies over juridische zaken, IT, verkoop(waardering), HR, risicomanagement, strategie en bedrijfsvoering.

Naast tijdelijke invulling van financiële functies, kan BDO u ook helpen bij het invullen van permanente posities. Dit kunnen op zichzelf staande opdrachten zijn, maar ook een combinatie van interim en vast. In dit laatste geval, gaan we na de plaatsing van de interim professional aan de slag met de werving van de vaste medewerker. Daarbij gebruiken we vanzelfsprekend de kennis die wij opdoen tijdens de interim-opdracht voor de werving van de juiste vaste medewerker.

Benieuwd wat een Interim Financial uw onderneming kan opleveren?

Wij vertellen u graag in een persoonlijk gesprek hoe onze dienstverlening ook uw organisatie nieuwe perspectieven kan bieden. Neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op via (030) 284 99 60, met een van onze adviseurs of via het aanvraagformulier