ISO27001 certificering

De afdeling Digital Technology Services (DTS) van BDO Holding B.V. is sinds januari van 2015 officieel ISO27001 gecertificeerd. Begin 2023 zijn de processen van BDO Cyber Security van de Line of Service BDO Advisory B.V. toegevoegd aan de scope van de certificering. Daarmee voldoen de processen van afdeling DTS en BDO Cyber Security aan de internationale norm voor informatiebeveiliging. De scope van het certificaat is: “Ontwikkelen, onderhouden en ondersteunen van klantportalen en digitale dossiers alsmede het beheren van ICT infrastructuren en de geleverde cybersecurity dienstverlening onderverdeeld in de categorieën Assess & Assure, Consult & Implement en Security & Compliance.” 

Informatiebeveiliging is cruciaal voor de waarborging van onze diensten. Met strikte maatregelen zorgen we ervoor dat we de risico’s op dit gebied minimaliseren.
 

Contact

Wilt u meer weten over onze ISO27001-certificering? Neem dan contact op met onze afdeling Quality & Risk Management via mail of telefoonnummer (040) 269 81 11.