Werkkostenregeling

De werkkostenregeling heeft de spelregels rond vergoedingen en verstrekkingen in de loonbelasting totaal veranderd. Veel werkgevers worstelen nog steeds met de regels. Terwijl het belangrijk is deze juist toe te passen en er voor te zorgen dat er voldoende kennis over de werkkostenregeling binnen de organisatie is.

In de praktijk blijkt dat er talloze werkgevers zijn die veel meer uit de werkkostenregeling zouden kunnen halen, maar door onvoldoende kennis geld laten liggen. Aan de andere kant zijn er de werkgevers die juist risico lopen op naheffingen en boetes omdat ze de regels niet juist toepassen. Werkgevers waarop bijvoorbeeld de WNT (Wet normering topinkomens) van toepassing is lopen dan een extra risico.

WKR-test 2017

Twijfelt u of u voldoende weet over de werkkostenregeling? Test dan hieronder uw kennis over de Werkkostenregeling. In minder dan 10 minuten weet u hoe u er voor staat.

De Adviesgroep Loon- & Premieheffing is al sinds 2010 koploper op het gebied van advisering rond de Werkkostenregeling. Wij hebben een uitgebreide dienstverlening op het gebied van de werkkostenregeling. Uiteraard kunnen wij u op maat adviseren over de werkkostenregeling, ondersteunen bij verdere implementatie van de werkkostenregeling, het beoordelen van de werking van de werkkostenregeling binnen uw organisatie en het optimaliseren daarvan. Bijvoorbeeld met behulp van de WKR-check, onderdeel van de BDO Loonheffingencheck.

Workshops werkkostenregeling

Maar wij verzorgen ook al sinds 2010 actuele, hoogwaardige maar zeker ook zeer praktische workshops over de werkkostenregeling. Heeft u liever een “inhouse” workshop op uw locatie? Desgewenst helemaal op maat gemaakt? Neem dan voor een vrijblijvende offerte contact op met ons secretariaat.