Professionele recruitment op management- en directieniveau

De toekomst, de prestaties en het rendement van een organisatie is onlosmakelijk verbonden met de capaciteiten en kwaliteiten van haar medewerkers. Iedere organisatie is hierin uniek. De personeelsbehoefte wordt sterk bepaald door zaken als levensfase, marktsituatie en organisatiedoelstellingen.

BDO Interim & Recruitment onderscheidt zich in haar aanpak door een sterke nadruk op kwaliteit. Dit uit zich onder meer door een actieve betrokkenheid van alle stakeholders en het gericht inzetten van tools (onder meer op het gebied van assessment, achtergrondonderzoek en referenties). Het echte onderscheid wordt gemaakt door het gericht inzetten van onze vakinhoudelijke experts. Zij kennen de opdrachtgever, de eisen uit de markt en zijn vakinhoudelijk in staat om kandidaten te beoordelen.

Ook als u slechts tijdelijk op zoek bent naar specifieke kennis, kunde of capaciteit bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een uitgebreide kandidatenportefeuille en zorgen voor continuïteit en inhoudelijke borging.

BDO Interim & Recruitment beschikt over adviseurs die gespecialiseerd zijn in ofwel de MKB/ Familiebedrijven sector ofwel de publieke sector.

Contact

Bent u benieuwd hoe BDO u bij de invulling van uw (tijdelijke) capaciteitsvraagstuk kan helpen? Neem voor een vrijblijvende kennismaking contact op met een van onze adviseurs. Of bezoek onze website BDO Interim & Recruitment.

 

BDO Interim & Recruitment