Professioneel recruitment op management- en directieniveau

De toekomst, de prestaties en het rendement van een organisatie is onlosmakelijk verbonden met de capaciteiten en kwaliteiten van haar medewerkers. Iedere organisatie is hierin uniek. De personeelsbehoefte wordt sterk bepaald door zaken als levensfase, marktsituatie en organisatiedoelstellingen.

BDO Interim & Recruitment onderscheidt zich in haar aanpak door een sterke nadruk op kwaliteit. Dit uit zich onder meer door een actieve betrokkenheid van alle stakeholders en het gericht inzetten van tools (onder meer op het gebied van assessment, achtergrondonderzoek en referenties). Het echte onderscheid wordt gemaakt door het gericht inzetten van onze vakinhoudelijke experts. Zij kennen de opdrachtgever, de eisen uit de markt en zijn vakinhoudelijk in staat om kandidaten te beoordelen.

Onze dienstverlening:

 • Werving en selectie
  Door interviews met stakeholders en het gebruik van (assessment)tools brengen wij niet alleen het juiste functieprofiel, maar ook de bedrijfscultuur in kaart. Dit stelt ons in staat om niet alleen de beste match op competenties, maar ook op cultural fit te maken.
 • Interim Financials
  Dé oplossing om de capaciteit van uw financiële administratie te optimaliseren, dankzij de flexibele inzet van onze Interim Financials. U kunt rekenen op extra ondersteuning wanneer u capaciteit tekort komt. Door ons uitgebreide en landelijke netwerk beschikken wij over een breed scala aan professionals in alle sectoren - zowel van freelancers als financials van BDO - die u tijdelijk in kunt huren. 
 • Recruitment Proces Outsoucing (RPO)
  Met onze RPO-dienst nemen wij een deel of het gehele recruitmentproces uit handen. Onder de vlag van uw organisatie werven we medewerkers van alle niveaus of functies. Hierbij optimaliseren wij wervingsstrategieën en -processen en zorgen we voor borging van kennis en het opbouwen van een kandidatendatabase binnen uw eigen organisatie.
 • Board Support
  Wij bespreken graag de personele invulling van uw RvC, RvA of RvT en uw behoefte aan nieuwe leden (uitbreiding of vervanging). Hierbij wordt nadrukkelijk stil gestaan bij het gewenst profiel, taakinhoud, relevant netwerk, marktontwikkeling en persoonlijkheid. Door ons grote netwerk beschikken wij over een uitgebreide database aan commissarissen en bestuurders. Lees meer

BDO Interim & Recruitment beschikt over adviseurs die gespecialiseerd zijn in ofwel de MKB/ Familiebedrijven sector ofwel de publieke sector.

Contact

Bent u benieuwd hoe BDO u bij de invulling van uw (tijdelijke) capaciteitsvraagstuk kan helpen? Neem voor een vrijblijvende kennismaking contact op met een van onze adviseurs. Of bezoek onze website BDO Interim & Recruitment.

Loading...