• Digitale proces optimalisatie

    Wij helpen organisaties om processen efficiënter te laten verlopen door inzet van technologie.

    STEL UW VRAAG

Efficiëntere processen met behulp van technologie

Uw organisatie kan grote stappen maken door bedrijfsprocessen sneller of efficiënter te laten verlopen met behulp van technologie. Nieuwe toepassingen staan ​​echter niet op zichzelf. Om deze succesvol te implementeren en managen, begint het optimalisatieproces met een breder begrip van uw organisatie of onderneming.

We zien dat bedrijven, gemeenten, overheidsinstellingen en zorginstellingen snel willen inspelen op dit soort technologische veranderingen. Digitale transformatie is complex. Een succesvolle aanpak vraagt dan ook om een multidisciplinaire benadering. Daarin staan technologie, expertise en branchekennis centraal.

Wij stellen uw bedrijfsproces centraal, inclusief de bijbehorende aandachtspunten en valkuilen. BDO Digital helpt u bij het optimaliseren van deze processen, en het succesvol implementeren van de optimale oplossing voor uw organisatie - met behulp van technologie.

BDO onderscheidt zich door branche- en sectorkennis te combineren met digitale oplossingen. Hierdoor realiseren wij de beoogde procesoptimalisatie.

Onze aanpak

1. Behoefte
Wij starten met het afstemmen van uw behoefte, veel organisaties zijn op zoek naar een hoger rendement of betere compliance.

2. Quickscan
Onze adviseurs brengen tijdens een QuickScan het digitalisering potentieel binnen de processen in kaart.

3. Oplossing
Met de opgehaalde informatie uit de QuickScan wordt een transparant voorstel gemaakt met een selectie van een te digitaliseren proces binnen uw organisatie, uiteraard gebaseerd op een positieve business case.

4. Realisatie
Op gestructureerde wijze realiseren wij de oplossing voor u met periodieke afstemming over de voortgang.

5. Managed service
Onze managed service draagt zorg voor de werking en beheer van de oplossing. Ontzorging voor onze klanten is hierbij het devies.

Robotic Process Automation (RPA)

Eén van onze oplossingen is RPA, Robotic Process Automation. Met computer gecodeerde software kunnen organisaties veelvoorkomende taken en menselijke handelingen automatiseren. Simpel gezegd: door de inzet van robots worden processen nog efficiënter. Hierdoor neemt de kwaliteit toe, omdat er minder fouten worden gemaakt en volledig gestandaardiseerd wordt gewerkt.

Als vertrekpunt maken we voor u inzichtelijk wat de besparingen zijn. Wij zien in de praktijk vaak dat de RPA implementatiekosten al tussen 3 en 6 maanden terug worden verdiend. Alleen bij een positieve business case starten we vervolgens de ontwikkeling van softwarebots. Hierdoor kunt u snel aan de slag met RPA zonder grote investeringen. Bovendien, door gebruik te maken van onze unieke Robotics as a Service dienstverlening, wordt u in grote mate ontzorgd: de robot wordt door BDO gerealiseerd en geïmplementeerd, waarna er via een maandelijks ‘abonnement’ gebruik gemaakt kan worden van de robot. Meer weten? Bekijk onze productsheet Robotic Process Automation.

Naast procesoptimalisatie met behulp van robotisering biedt BDO Digital ook datagedreven oplossingen waarmee uw (finance, HR en/of risk) processen optimaal worden geautomatiseerd. Meer hierover vindt op de pagina Data Analytics.

Partnerships BDO Digital

BDO Digital heeft een aantal betrouwbare partners geselecteerd. Als volledig gecertificeerde business partner hebben wij een geavanceerde specialisatiestatus, en daarmee alle kennis en ervaring in huis voor het implementeren van deze platformen.

BDO is Microsoft Gold Partner. Wij helpen u bij het implementeren van:

  • Microsoft Power BI
  • Microsoft Power Automate
  • Microsoft Power Apps

BDO is Professional Services Certified Implementatiepartner van UiPath;  
marktleider op het gebied van RPA software. 

   

Meer weten?

Uw digitale transformatie kan alleen slagen bij een integrale en gecoördineerde aanpak. Wij vertellen u graag in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek hoe wij uw organisatie kunnen begeleiden. Neem voor meer informatie contact op met een van onze specialisten.