• Data Analytics

    Betere inzichten, beslissingen en uitkomsten dankzij data analyse

    STEL UW VRAAG

Datamanagement: een solide basis voor groei

Als organisatie kunt u zich niet veroorloven om een kans te missen. Dat betekent snel schakelen, liever een beslissing nemen dan niets doen. Maar hoe kunt u de juiste beslissing nemen, als u niet over de juiste, actuele informatie beschikt? Om tijdig te kunnen anticiperen, wilt u dus het liefst 24/7 weten hoe uw zaken ervoor staan. En wat de afwijkende ontwikkelingen zijn, zodat u waar nodig kunt bijsturen. Dankzij Data Analytics heeft iedereen binnen uw organisatie op ieder moment de juiste informatie binnen handbereik. Optimaal gebruik van Analytics stimuleert de prestaties en winst van uw organisatie

 

Advanced Analytics

Onder invloed van de digitale transformatie investeren organisaties op grote schaal in het verzamelen, analyseren en ontsluiten van (big) data. Organisaties worden daarmee steeds meer data gedreven. Niet alleen het benutten van deze nieuwe kansen, maar ook het beheersen van nieuwe risico’s die deze ontwikkelingen met zich meebrengen, is cruciaal in de komende jaren.

Wij maken uw data waardevol. We beginnen met het begrijpen van de specifieke uitdagingen en doelstellingen van uw organisatie. Het doel is om inzichten te verkrijgen die actie stimuleren, en u helpen betere beslissingen te nemen. Dankzij moderne data science-technieken krijgt u als organisatie belangrijke inzichten uit uw datastromen.

Data transformatie

Data intelligence is krachtig, maar het is een proces: het draait om het beheren van continue gegevensstromen om zowel inzicht als vooruitziende blik te bieden. BDO Digital levert een toonaangevende cloudoplossing om uw gegevens te verzamelen, standaardiseren, structureren, op te schonen en te verrijken. We koppelen uw databronnen aan ons platform. Hierdoor krijgt u continu inzicht en haalt u de maximale bedrijfswaarde uit uw data. U krijgt integraal inzicht over alle relevante data en maakt een eind aan uw datasilo’s.

Dataplatform

Wilt u meer inzicht in uw bedrijfsvoering en -resultaten? Wilt u de implementatie- en exploitatiekosten van uw organisatie drukken? Een snellere return-on-investment, zonder dat u daarbij grotere risico's loopt? Ons cloudgebaseerde data intelligence-platform biedt tal van voordelen. Het vormt een schaalbare basis voor business intelligence en geavanceerde data analyse, waarbij tijdige toegankelijkheid van de data is gewaarborgd en data management professioneel voor u wordt geregeld. Zet u data om in actie en houd uw grip op uw kosten!

Hoe BDO Digital uw data waarde geeft 

Digitale transformatie biedt de kans om betrouwbaarder, efficiënter en klantvriendelijker te werken. Onze specialisten praten graag met u verder over wat data analyse en intelligence voor u kan betekenen. BDO Digital  helpt organisaties bij het opzetten en implementeren van information governance om verantwoord gebruik te kunnen maken van (big) data en de verkregen inzichten - tot aan implementatie en managed services toe.

Wilt u weten wat data analyse en intelligence binnen uw organisatie kunnen betekenen? Neem voor een vrijblijvend gesprek contact op met onze specialisten.