AI Services

Kunstmatige Intelligentie voor uw organisatie

Grenzen verleggen

Voor iedere organisatie vormt het vinden van nieuwe mogelijkheden voor bedrijfsgroei, innovatie of organisatieontwikkeling een grote uitdaging. Kunstmatige intelligentie (AI) neemt die uitdaging weg. Met AI-oplossingen kunt u grenzen verleggen, patronen aanpassen, processen optimaliseren en uw concurrentiepositie verbeteren. BDO Digital begrijpt dat uw organisatie uniek is en helpt u oplossingen te implementeren die zijn afgestemd op de situatie van uw bedrijf of instelling. 

Het maakt niet uit of uw organisatie nieuw is in de wereld van kunstmatige intelligentie of er al enige ervaring mee heeft. De oplossingen van BDO Digital brengen uw bedrijfsvoering naar een (nog) hoger niveau.

Ontdek de kracht van AI 

U besluit niet (alleen) meer op gevoel, maar op basis van vastgelegde data. AI kan grote hoeveelheden gegevens analyseren en waardevolle inzichten genereren die organisaties helpen betere beslissingen te nemen en strategieën te verbeteren. AI helpt daarnaast bij het voorspellen van trends, vraag- en marktontwikkelingen, wat kan leiden tot betere strategische planning.

AI stelt organisaties in staat routinematige handelingen te automatiseren én daar op voort te borduren. U doet meer met minder middelen. AI verlegt de grenzen van een slimme onderneming.


Met AI kunt u uw klanten persoonlijker (op tijden dat het hen uitkomt) en gerichter benaderen. AI helpt bij het transformeren van (industriële) sectoren en stelt u in staat om snel te reageren op verandering In dynamische markten.


Door AI-technieken te integreren in uw bedrijfsvoering, kunt u producten en services innoveren, strategieën aanpassen en nieuwe mogelijkheden ontdekken. Hierdoor blijft u uw concurrenten voor.


Uw zelf lerende algoritmen herkennen potentiële bedreigingen en mogelijke afwijkingen van zekerheidsmarges. Snelle detectie ligt aan de basis van het waarborgen van kwaliteit. AI helpt u ‘in control’ te zijn en blijven.


Uw eigen GPT-oplossing

Onze In-House GPT-oplossing is dé start van de AI-reis van uw organisatie. Het taalmodel is door BDO ontworpen om de productiviteit van uw organisatie te verhogen en de kwaliteit van het werk te verbeteren. Het model leert van de gegevens die u invoert en kan worden gebruikt om taken te automatiseren (ook de taken die verder gaan dan routinematigheden) of gegevens te analyseren. Ons model is zo ontworpen dat het in uw systemen kan worden geïntegreerd en kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften. De belangrijkste voordelen op een rij, naast eerder genoemde voordelen van het gebruik van AI: 

  • Uniek voor uw organisatie: wij maken een GPT-oplossing op maat voor uw organisatie. Zo zorgen we ervoor dat het aansluit bij de door uw gebruikte systemen.
  • Data niet openbaar: uw data blijft binnen uw eigen organisatie en wordt niet publiek gemaakt. 
  • Hogere efficiëntie en kostenreductie: AI automatiseert taken, vermindert daarmee de doorlooptijd en benodigde handmatige inspanningen.
  • Verhoging kwaliteit: Getrainde AI-oplossingen zorgen voor relevante inhoud. Daarmee verbetert de kwaliteit van het werk sterk.

AI-integratie op de werkvloer

Kunstmatige intelligentie wordt steeds meer geïntegreerd in de werkomgeving. BDO ziet de ongekende mogelijkheden en tegelijkertijd uitdagingen van deze technologische vooruitgang. Daarom hebben wij onze eigen In-House GPT-oplossing ontwikkeld. Lees meer in onze klantcase.

Begin vandaag nog

Als u snel wilt beginnen met het integreren van AI in uw organisatie, dan biedt ons Jumpstart-programma de oplossing. Binnen deze oplossing krijgt u de mogelijkheid om uw eigen In-House GPT-oplossing te gebruiken, die gehost wordt binnen uw eigen omgeving.

Contactpersoon