• Technologie & Media

Technologie & Media

De manier waarop we leven, consumeren en zaken doen, wordt getransformeerd door technologie - er zijn geen aspecten van ons leven die onaangetast blijven door de impact ervan. Blockchain, kunstmatige intelligentie, augmented reality, personalisatie en automatisering zullen het tempo van verandering de komende jaren, of misschien slechts maanden, stimuleren voordat ze worden ingehaald door nieuwe technologie.

De bedrijven achter deze ontwikkelingen zijn net zo innovatief als de producten en diensten die ze creëren. Ze beginnen als kleine en flexibele bedrijven die de technologische ontwikkeling in een razend tempo aansturen. Als ze succesvol zijn, groeien ze vanaf dag één snel en internationaal.

Zelfs als ze markten verstoren of nieuwe creëren, staan technologiebedrijven voor dezelfde uitdagingen waarmee bedrijven altijd te maken hebben gehad; groeien en opschalen, toegang krijgen tot financiering, regulering beheren en naleven en de cultuur behouden die in de eerste plaats tot succes heeft geleid. De dimensie en snelheid is echter wezenlijk anders en vergt een ander soort ondernemerschap.

Innovatie en ondernemerschap

Net als de bedrijven waarmee we samenwerken, is de sleutel tot ons succes de ervaring van de klant centraal te stellen bij wat we doen en leveren. De technologie, en in ons geval de technische kennis, is eerder een middel om die superieure ervaring te bereiken dan een doel op zich. Innovatie en ondernemersgeest zijn onze drijfveren om de ideeën en inzichten te leveren die het verschil maken voor onze klanten. We bouwen graag aan duurzame relaties die betere resultaten en betere ervaringen opleveren.

Internationaal netwerk

Wij werken zoals onze klanten doen. In technologie en media betekent dit dus ook op internationaal niveau. Het internationale BDO-netwerk omvat 167 landen en alle grote financiële en commerciële centra over de hele wereld.  Ook zetten wij indien nodig ons netwerk van private equity, venture capital of alternative lenders in om uw doelstellingen te realiseren.

Meer weten?

Als een van de grootste accountants- en adviesorganisaties van Nederland en de wereld, hebben wij de ervaring en kennis om elke uitdaging en kans aan te gaan. Of het nu gaat om audit, WBSO, fiscaliteit, fusies en overnames of het aantrekken van kapitaal, wij hebben de expertise in ons netwerk van gepassioneerde en toegewijde mensen. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten.