Frank Meijer, MSc, Senior Adviseur/Manager

Frank Meijer

Senior Adviseur/Manager

MSc

(030) 284 98 00


Frank Meijer heeft al meer dan 20 jaar ervaring als manager en ondernemer. Hij heeft vanaf 2000 diverse bedrijven gestart en overgenomen (handel, productie, logistiek) en vanaf 2004 tot 2016 heeft hij samen met zijn broer het familiebedrijf geleid.

Tijdens zijn interim-periode van 2 jaar die hierop volgde heeft hij de inkoop (collectiviteiten) bij een grote speler in de apothekerswereld gecentraliseerd en georganiseerd.

Sinds 2019 is Frank Meijer verbonden aan BDO en zet hij zijn jarenlange ervaring in om andere ondernemers te adviseren. Zijn expertise ligt op het terrein van strategie, rendementsverbetering (procesoptimalisatie), turn-around management en herstructureringsvraagstukken. 

Frank is pragmatisch en ondernemend ingesteld, een verbindende netwerker en een adviseur die ondernemers een professionele stap voorwaarts wil laten maken. 

Frank is werkzaam in de regio Utrecht en is een waardevolle gesprekspartner voor mkb-ondernemers en familiebedrijven. Daarnaast heeft Frank een actieve rol in diverse netwerken in de regio Utrecht.