Sander F. van der Veen, MFSME, Mr., Partner Belastingadvies

Sander F. van der Veen

Partner Belastingadvies

MFSME, Mr.

(074) 276 42 00


Sander van der Veen is bijna 15 jaar werkzaam als belastingadviseur. Hij is zijn carrière gestart bij BIG-4 kantoren en na een periode van ruim 4 jaar heeft hij de overstap naar BDO gemaakt waar hij nu partner belastingadvies is. Hij is verantwoordelijk voor de fiscale woco praktijk binnen BDO en een portefeuille familiebedrijven (veelal bouw en vastgoed gerelateerd).

Hij heeft ruime ervaring in het werken met het mkb (van klein naar groot en van nationaal tot internationaal georiënteerd) en de non-profit sector.

Zijn advisering heeft onder andere betrekking op de volgende elementen:

  • Compliance: implementatie en optimalisatie processen, kennismanagement, risico's beperken en kansen benutten, aangiften, etc.
  • Wet- en regelgeving: het vertalen van nieuwe regelgeving naar praktische begrijpelijke adviezen.
  • Ontwikkelingen: op niveau van de organisatie of als persoon maakt men voortdurend ontwikkelingen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan fusies, overnames, staken van onderdelen, opvolging, etc. Deze ontwikkelingen kunnen verwacht zijn of juist onverwacht, negatief of positief. Belangrijk is de ontwikkeling tijdig te signaleren en waar kan zelfs op te anticiperen.

Samen wordt gezocht naar een passende oplossing met een toegevoegde waarde!

Focusgebieden: