Martijn Annink, Mr., Senior Manager Ondernemingsrecht

Martijn Annink

Senior Manager Ondernemingsrecht

Mr.

(010) 242 46 00


Martijn Annink heeft Nederlands recht, met specialisatie ondernemingsrecht, gestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Nadien heeft Martijn jarenlang in de advocatuur gewerkt op het gebied van het ondernemingsrecht in de breedste zin, waarbij hij heeft geadviseerd over herstructureringen, afspraken tussen aandeelhouders, contracten en de uitleg daarvan en bovendien heeft Martijn ruime ervaring op het gebied van conflictoplossing.

Met ingang van 1 maart 2019 is Martijn verbonden aan BDO Legal en houdt hij zich bezig met het vennootschapsrecht en de commerciële handelspraktijk. Binnen BDO Legal adviseert Martijn de (inter)nationale ondernemingen en haar ondernemers (pro)actief en begeleidt hen ten aanzien van de juridische uitdagingen waarmee een ondernemer zich geconfronteerd kan zien.

Martijn heeft oog voor detail, analytisch sterk en bovendien pragmatisch ingesteld. Door zijn betrokkenheid bij de klant heeft Martijn bovendien een enorme drive om de klant (juridisch) verder te helpen.