Maikel Rekelhof, Drs., RA, Partner Audit & Assurance | Regiomanager

Maikel Rekelhof

Partner Audit & Assurance | Regiomanager

Drs., RA

(070) 515 06 17


Maikel Rekelhof (1975) heeft ruime ervaring met accountancy en advisory aan zowel profit als non-profit organisaties. Hij is een generalist met oog voor de relatie. Naast de controle van jaarrekeningen adviseert hij veelvuldig bij herstructureringen. Hij betrekt daarbij niet alleen de technische aspecten, maar staat tevens stil bij de strategische en soms ook emotionele aspecten van een herstructurering. Dit laatste aspect is met name van belang in bedrijfsopvolgingstrajecten waar hij als lid van de BDO branchegroep Familiebedrijven regelmatig mee in aanraking komt.

Hij heeft affiniteit met de maakindustrie (bouw- en installatiebedrijven, toeleveranciers oil and gas industry), grotere handelsbedrijven (automotive) en in toenemende mate met maatschappelijke organisaties ((branche)-verenigingen, culturele organisaties) waar hij zijn ervaring in de profit sector aanwendt om te ondersteunen bij de noodzakelijke transitieprocessen.

Nevenfuncties
Naast zijn ruime ervaring in de accountancy en advisory dienstverlening is Maikel zelf als landelijk (penningmeester) en regionaal (voorzitter) bestuurslid gedurende 10 jaar betrokken geweest bij Jong Management/ VNO-NCW.

Binnen BDO begeleidt hij daarnaast aankomende talenten in hun traject tot partner en is hij lid van de BDO branchegroepen Automotive, Maatschappelijke organisaties, Bouw & Vastgoed en Familiebedrijven.