Krista Boere, Mr., Senior Manager Belastingadvies

Krista Boere

Senior Manager Belastingadvies

Mr.

(020) 543 21 00


Krista Boere (1982) is een ervaren belastingadviseur. In 2003 is zij na haar studie Management, Economie en Recht gestart bij EY als belastingadviseur. Na in de avonduren Nederlands en Fiscaal Recht te hebben gestudeerd aan de VU Amsterdam is Krista in 2008 gestart in de algemene fiscale praktijk van BDO Amstelveen. Krista heeft ruime ervaring opgedaan in de fiscale dienstverlening voor de publieke sector en aan grote (familie) bedrijven.

Als Senior Manager Belastingadvies is Krista vanuit het BDO kantoor Amstelveen verantwoordelijk voor de fiscale advisering van de publieke sector. Haar focus ligt op de Zorg en (Lokale) Overheid. Zij is ook aangesloten bij deze branchegroepen.

Vanuit deze rol is zij sparring partner voor de klant. Zij houdt zich bezig met de fiscale advisering op het gebied van vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting en schenk- en erfbelasting waaronder herstructureringen, overleg met de Belastingdienst in de voorfase, begeleiden van controles door de Belastingdienst, afspraken maken met de Belastingdienst over (geschil)punten, maar ook bijvoorbeeld toetsing van de zorgvrijstelling voor de vennootschapsbelasting, begeleiding van transfer pricing onderzoeken e.d.

Krista is een intelligente en gedreven dame. Zij houdt er van om de handen uit de mouwen te steken, hard te werken en is kwaliteitsgericht. Zij vindt het belangrijk om klanten zo optimaal mogelijk en waar gewenst full service te kunnen bedienen. In dit verband schakelt zij graag met andere disciplines (loonbelasting, btw, legal, real estate, accountancy en advisory).