Erik van der Lee, Partner Audit & Assurance

Erik van der Lee

Partner Audit & Assurance

(020) 543 21 00


Erik van der Lee (1979) heeft ruim 16 jaar ervaring als controlerend accountant en adviseur. Hij is te omschrijven als een analytische, betrokken en innovatieve accountant. Na ervaring te hebben opgedaan bij Deloitte en Baker Tilly is hij in 2018 gestart bij BDO. 

Als Audit Partner vanuit het BDO-kantoor Amstelveen is Erik verantwoordelijk voor de controle van jaarrekeningen van controleplichtige (internationale) ondernemingen, zowel DGA-/familiebedrijven als 'private equity owned'. Zijn focus ligt hierbij op de branches dienstverlening, (groot)handel, en technologie. 

Vanuit oprechte interesse in mensen en organisaties begeleid hij klanten en collega’s in hun persoonlijke ontwikkeling en professionalisering van bedrijfsvoering.  

Innovatie is een van zijn primaire drijfveren. Erik gelooft sterk in de integratie van Data Analytics en Soft Controls in de controleaanpak. In de praktijk heeft hij als frontrunner de controle aanpak op vele opdrachten getransformeerd van een traditionele naar een op data analyse gestoelde controle aanpak.  

In zijn vrije tijd geeft Erik invulling aan zijn maatschappelijke betrokkenheid als bestuurslid van de Namaste Foundation.