Dirk de Hen, Partner Forensics & Technology | BDO Digital

Dirk de Hen

Partner Forensics & Technology | BDO Digital

(030) 284 98 00


Dirk de Hen is partner bij BDO en verantwoordelijk voor de Forensics & Technology praktijk. Hij heeft diepgaande ervaring in het forensische domein en is gespecialiseerd in het toepassen van technologie voor de preventie, detectie en response van financiële economische criminaliteit, onregelmatigheden en niet-naleving van (internationale) regelgeving. 

Dirk is specialist op het gebied van (forensische) data-analyse, cyber incident response, (digitaal) en de ontwikkeling en implementatie van risk & compliance oplossingen. Met zijn meer dan 20 jaar ervaring bij een aantal Big Four kantoren, BDO en eigen ondernemerschap, weet Dirk vraagstukken op praktische en pragmatische wijze aan te pakken met gebruikmaking van innovatieve technieken.

Dirk heeft zowel binnenlandse als internationale ervaring en heeft aan een breed spectrum van vraagstukken gewerkt, waaronder fraude, corruptie, omkoping, faillissementsfraude en fraudepreventie. Hij is in staat traditionele onderzoeksmethoden en technologie te combineren en zo inzicht en oplossingen te creëren. Dirk heeft veel ervaring met de toepassing van data-analyse en eDiscovery ter ondersteuning van onderzoek of als onderdeel van preventief frauderisicomanagement. Tevens heeft hij veel kennis en ervaring van cyber incident response en digitaal forensisch onderzoek.