Casper

Casper Hermans

Senior IT-adviseur

BDO Utrecht

(088) 236 48 22

(06) 21 39 35 90

vCard

Casper Hermans (1982) heeft ruime ervaring met de IT- audit & advies dienstverlening aan corporate profit organisaties met name in de Automotive, Bouw en (Financiële) dienstverlening. Casper richt zich op de dienstverlening aangaande (IT-) risicobeheersing binnen organisaties (IT Governance),  interne beheersing in en rondom IT (Quality Assurance) en beheersing van IT-projecten (Project Assurance). Daarnaast is Casper veelvuldig betrokken bij audit- en adviesvraagstukken op het gebied van Informatiebeveiliging- en Privacy. 

Casper heeft specifieke kennis opgedaan in de markt van Publieke Private Samenwerking en is binnen BDO verantwoordelijk voor de IT-audit & adviesdiensten (gericht op governance en interne beheersing in en rondom prestatiemeetsystemen) die in dit kader aan consortia worden geleverd.
 
Casper heeft een basis opgedaan bij een internationale Consultancy organisatie en aansluitend 6 jaar bij een Big-4 accountantskantoor  als IT-Advisor gewerkt. Deze ervaringen brengen mee dat Casper een brede ervaring heeft met een verscheidenheid aan IT- en organisatievraagstukken en bovendien ervaring heeft met de vertaling van strategie tot operatie. Deze ervaringen zet hij in  bij de advisering en zullen u verder helpen bij het adresseren van uw vraagstukken.