Resultaten wereldwijde BDO-netwerk 2023

Resultaten wereldwijde BDO-netwerk 2023

Het wereldwijde BDO-netwerk zorgde afgelopen boekjaar (eindigend op 30 september 2023) voor een omzet van US$ 14 miljard, een groei van 10,2% USD (11,9% EUR). Alle Lines of Services lieten een goede groei zien. 

Omzet regio Europa, Midden-Oosten en Afrika (EMEA)

Centraal- en West-Europa kenden een robuuste groei, met name gedreven door prestaties in het Verenigd Koninkrijk (+16%), Frankrijk (+11%), Duitsland (+16%), België (+21%) en Oostenrijk (+23%). De inkomsten uit het Midden-Oosten stegen in totaal met 13%, met uitzonderlijke prestaties uit Saoedi-Arabië (+31%). In heel Afrika stegen de inkomsten ook, dankzij Zuid-Afrika (+19%) en de inspanningen van Oost-Afrikaanse lidfirma's om gezamenlijk de prestaties te verbeteren.

Asia Pacific region revenues 

India kende een indrukwekkende omzetgroei (+34%) en ook Australië (+18%), Nieuw-Zeeland (+15%) en Singapore (+18%) realiseerden een sterke groei. Het economische klimaat resulteerde in een trage groei voor China en Hong Kong.

Omzet regio Amerika

De omzet in Canada groeide met 13% en in de VS met 9%. De meeste bedrijven in Zuid-Amerika realiseerden een groei met dubbele cijfers, waarbij de omzetgroei werd aangedreven door Brazilië (+10%).

In mei maken we de cijfers van BDO Nederland bekend. 

Groei personeel en kantoren

Wereldwijd is het personeelsbestand met 3,9% toegenomen tot 115.600 BDO'ers die werkzaam zijn vanuit 1.776 kantoren verspreid over 166 landen en gebieden.

Lees het volledige bericht

Lees het volledige (Engelstalige) bericht op de website van BDO Global

Meer weten? Neem contact op via: globalcomms@bdo.global