Resultaten wereldwijde BDO-netwerk 2022

Resultaten wereldwijde BDO-netwerk 2022

Het wereldwijde BDO-netwerk zorgde afgelopen boekjaar (eindigend op 30 september 2022) voor een omzet van US$ 12,8 miljard. Dit komt neer op een stijging van 12,1% bij constante wisselkoersen (+20% in USD, +8,76% in EUR).

Groei omzet

In Noord- en Zuid-Amerika is de sterkste omzetstijging (+14,5%). In Azië-Pacific hebben de meeste van onze markten het erg goed gedaan. Door de aanhoudende uitdagingen van de gezondheidscrisis en de daaruit voortvloeiende beperkingen, ervaart China tijdelijk een afvlakkende groei. In EMEA, en met name in Europa, werd de groei beïnvloed door de aanhoudende geopolitieke problemen en conflicten. We ervaren een stabiele en solide groei op de Britse en Duitse markt en we zijn verheugd te zien dat onze strategische aanpak heeft geleid tot meer merkvertrouwen en groei in andere markten, waaronder Frankrijk, Noorwegen en Israël.

Groei personeel en kantoren
Wereldwijd is het personeelsbestand met 14,4% toegenomen tot 111.307 BDO'ers die werkzaam zijn vanuit 1.803 kantoren verspreid over 164 landen en gebieden.

Lees het volledige bericht
Lees het volledige (Engelstalige) bericht op de website van BDO Global. Meer weten? Neem contact op met Ann Celis, Director Global Communications van BDO Global via ann.celis@bdo.global.