BDO Hengelo verhuist naar Enschede

BDO Hengelo verhuist naar Enschede

Foto: De Melkhal: een impressie van hoe het gaat worden

Bij de keuze voor de nieuwe huisvesting heeft BDO nadrukkelijk rekening gehouden met de nieuwe manier van werken en de veranderende functie van het kantoor. Door hybride werken, plaatsonafhankelijk op basis van wat het beste past bij de werkzaamheden en voorkeur, verandert het kantoor van vaste werkplek naar voornamelijk een inspirerende ontmoetingsruimte voor samenwerken, kennisdelen en flexibel werken. Het nieuwe pand van BDO Enschede en de inrichting ervan sluiten daarop aan. 

Historisch complex ‘De Melkhal’

Het historische complex wordt omgebouwd tot een hippe stadslocatie met onder andere een klein hotel, een supermarkt, open ontmoetingsruimtes en een aantal kantoren. Het moet het kloppend hart worden van de wijk Boddenkamp.

Duurzaam

Medewerkers en klanten kunnen voortaan ook gemakkelijk met het openbaar vervoer het kantoor bereiken, wat in lijn is met het duurzaamheidsbeleid van BDO. De locatie is gelegen op korte afstand van Hogeschool Saxion en Universiteit Twente. Studenten van deze instellingen komen jaarlijks bij BDO werken, in vaste dienst of als werkstudent.

Met het vertrek van BDO Hengelo naar het centrum van Enschede verhuist BDO haar eerste kantoor in de regio Noord-Oost naar een dergelijke locatie. Met onze ambitieuze regionale verhuisbewegingen zetten we niet alleen in op zakelijke groei maar ook op een goede bereikbaarheid, waarbij het werven van nieuw talent hoog genoteerd staat. Medio 2023 zal BDO Apeldoorn naar Zwolle verhuizen.