• BDO Business point Leiden

Uw accountant en (belasting)adviseur in Leiden

BDO Leiden is gevestigd in de Stad der ontdekkingen, een naam die Leiden niet voor niets draagt. De stad heeft al eeuwen een grote naam op het gebied van innovaties en talenten. Onze vestiging aan de Schipholweg in Leiden past naadloos bij die reputatie. Heeft u vragen over innovaties op financieel of organisatorisch vlak? De accountants, belastingadviseurs en consultants ter plaatse denken graag met u mee. Zij weten precies wat succesvol (internationaal) zakendoen vraagt.

Wie op zoek is naar een betrouwbare specialist in de regio Leiden is bij BDO van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking. Bij BDO draait het vooral om de mensen achter de onderneming. Onze specialisten kijken verder dan cijfers en gaan altijd effectief en behulpzaam te werk om u te helpen successen te behalen. Wij bieden naast de standaard financiële dienstverlening ook gedegen financiële hulp en advies wanneer u dat nodig hebt.

Onze diensten

U kunt bij ons terecht voor:

Deskundig advies

Onze accountants, belastingadviseurs en consultants hechten sterk aan een persoonlijke relatie. Het verhaal achter uw vraag is wat hen drijft. Wij staan u terzijde ongeacht de grootte van uw organisatie of branche – we werken efficiënt, onafhankelijk en met respect voor uw klantrelaties. Dankzij ons deskundig advies blijft u altijd in control.

Wilt u meer informatie? De adviseurs van BDO Leiden helpen u graag verder.

BDO Business point Leiden
Schipholweg 107 K
2316 XC  Leiden
(071) 579 44 44
(071) 579 44 00
Routebeschrijving


Postadres

 16128
2301 GC  Leiden
  • Evenementen
  • Webinars
  • Geen evenementen
Alle evenementen
  • Geen toekomstige webinars
see all webinars