• Technologie

Technologie

Hoe breng ik nieuwe, hightech ideeën tot uiting ondanks beperkte financieringsmogelijkheden en de grenzen die de wet- en regelgeving op het gebied van privacy stelt? Hoe zorg ik ervoor dat ik de fiscale regelingen zo goed mogelijk benut? Past mijn huidige verdienmodel wel bij mijn toekomstplannen? En hoe vind ik nieuw technisch talent voor mijn onderneming en houd ik bestaand personeel gemotiveerd?

Technologiebedrijven zoals softwareontwikkelaars en automatiseringsspecialisten hebben een geweldige invloed op ons alledaagse leven. Dat onze maatschappij in zo’n hoog tempo verandert, komt voor een groot deel door de razendsnelle ontwikkelingen in deze branche. Constant investeren in talent en innovatie is cruciaal voor technologiebedrijven om de strijd met concurrenten niet te verliezen. Tegelijkertijd mag die investering niet (teveel) ten koste gaan van winstgevendheid op de korte termijn.

Onze aanpak

Bij BDO denken we graag met u over dit soort vraagstukken mee. Onze specialisten kennen de (internationale) technologiesector als hun broekzak en volgen nieuwe ontwikkelingen op de voet. Kenmerkend is hun persoonlijke benadering en pragmatische aanpak. We werken in kleine, wendbare teams met meerdere disciplines. De leiding is altijd in handen van betrokken partners en senior managers.

Bij de branchegroep Technologie kunt u onder meer terecht voor:

  • subsidie-advies en advies bij fiscale regelingen;
  • vertaling van uw verdienmodel naar een passende financiële structuur en de bijhorende jaarrekening;
  • vinden van investeerders en andere financieringsvormen.

Contact

Wilt u ook hulp van BDO om uw concurrentie voor te blijven? Neem direct contact op met een van onze specialisten van de branchegroep Technologie. Wij staan voor u klaar.

Raakt u niet uitgelezen over de technologiesector? Lees onze blogs over de ontwikkelingen in de internationale technologiesector.