BDO lanceert Self assessment Organisatievitaliteit

Bij BDO kijken we met een brede blik naar de ontwikkelingen in de markt en de bedrijfsvoering van organisaties. Maatschappelijke verantwoordelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel en we willen bijdragen aan vitale medewerkers, klanten en een vitale maatschappij. Het onderzoeken en bespreken van uw organisatievitaliteit past daar uitstekend bij. Daarom lanceert BDO het kosteloze ‘Self assessment Organisatievitaliteit’. 

Wat is het Self assessment Organisatievitaliteit? 

Organisatievitaliteit kan worden gezien als de beheersing, veerkracht, wendbaarheid, continuïteit en/of toekomstbestendigheid van organisaties. Wij willen onze klanten graag meenemen in de meest actuele organisatie inzichten en benchmarks. Het Self assessment biedt een indicatief inzicht in de vitaliteit van een organisatie en aandachtspunten die daarmee samenhangen. U vult in uw persoonlijke online assessmentomgeving een vragenlijst in. Dit neemt ongeveer 30 minuten tijd in beslag. Vervolgens ontvangt u automatisch een rapportage over uw eigen organisatievitaliteit. Doordat we de antwoorden (anoniem) benchmarken, wordt direct ook een indruk van de relatieve performance gegeven. In de rapportage wordt helder omschreven op welke aspecten gericht aandacht nodig is, waar nog ruimte is voor verbetering en op welke punten uw organisatie vitaal lijkt.

Het Self assessment gaat in op tien essentiële thema’s, waaronder strategie, digitale transformatie, mensen, leiderschap en duurzaamheid. Deelname is kosteloos. 

Doelgroepen

De inzichten op het gebied van organisatievitaliteit zijn universeel voor alle organisaties die momenteel actief zijn in een maatschappelijke context. Deze context wordt gekenmerkt door continue verandering, onzekerheid, complexiteit en vervagende sectorgrenzen. Kortom, disruptieve omstandigheden die kansen en bedreigingen met zich meebrengen. Dit maakt het Self assessment Organisatievitaliteit geschikt voor zowel middelgrote organisaties in de Profit Sector als de Publieke Sector. 

Aanmelden

Wilt u meer inzicht in de vitaliteit van uw organisatie? Of heeft u behoefte aan een indruk van uw relatieve performance ten opzichte van andere organisaties? Meld u dan nu aan voor het Self assessment Organisatievitaliteit via uw BDO-contactpersoon of mail naar vitaliteit@bdo.nl. 

U ontvangt vrijblijvend een websitelink waarmee u toegang heeft tot een persoonlijke assessmentomgeving. Na het invullen van het Self assessment ontvangt u op korte termijn het automatisch door BDO gegenereerde rapport. Dit rapport is inclusief benchmark ten opzichte van andere organisaties. 

Voor meer informatie en bij vragen kunt u contact opnemen via vitaliteit@bdo.nl

NEEM CONTACT OP