• Belastingplan 2023

    De belangrijkste wijzigingen van het nieuwe Belastingplan op een rij

    Bekijk webinar

Prinsjesdag 2022

Op dinsdag 20 september presenteerde het kabinet het Belastingplan 2023 met daarin de voorgenomen wijzigingen voor komend jaar. Hierin is een belangrijk deel van de ondersteuning van de koopkracht (ruim € 17 miljard) opgenomen. Tegelijkertijd wordt met dit pakket werken lonender, door de lasten op arbeid en de lasten op vermogen meer in balans te brengen. Zo wordt de arbeidskorting verhoogd en het tarief in de eerste schijf in de inkomstenbelasting verlaagd. Bedrijven gaan meer vennootschapsbelasting betalen en dga's zien de belastingdruk toenemen.


De specialisten van BDO geven een overzicht van de belangrijkste fiscale wijzigingen. Download hieronder onze uitgebreide fiscale update met de belangrijkste wijzigingen voor de publieke sector, grote (internationale) ondernemingen, mkb en dga’s.
 

Lees uitgebreide update


Click here for our English information about Budget Day


BDO Prinsjesdagwebinar 2022

Helder advies?

Meer weten over de consequenties van fiscale veranderingen in uw specifieke situatie? De specialisten van BDO Tax & Legal bieden u graag nieuwe helderheid en een passend advies. Neem contact op via het contactformulier.

 

Contactpersonen

     

Robbert van den Hurk

Caroline van der Woude

Frederik Boulogne

Leroy Smits