• Global Outsourcing van internationale compliance

  Schaalbaar, flexibel en gecoördineerd

  Download factsheet

Global Outsourcing van internationale compliance

In een snel veranderende economie is het voldoen aan de wereldwijde compliance-verplichtingen voor elke internationaal actieve organisatie een complexe en tijdrovende aangelegenheid. Met als grote uitdagingen een optimale werkwijze, risicobeheersing en kostenreductie.  

Hoe kunt u overal de lokale regels en voorschriften naleven en ondertussen waarde blijven toevoegen aan uw kernactiviteiten? Hoe organiseert u de continuïteit van compliance binnen de onderneming en de teams? En welke mogelijkheden zijn er voor een integrale aanpak van de outsourcing van processen die niet tot uw kernactiviteiten behoren? 

Schaalbaarheid en flexibiliteit 

Global Outsourcing staat bij BDO voor een centrale benadering van lokale compliance delivery, beveiligd en gestructureerd door middel van state-of-the-art tooling. Onze experts hebben een effectieve en bewezen methodologie geïmplementeerd om klanten te ontlasten van compliance-verplichtingen in meerdere landen. Ongeacht de manier waarop uw bedrijf opereert: onze oplossing garandeert dat elk individu en elk team in het proces weet wat te doen en wanneer. Onze lokale, aan uw account gekoppelde BDO-professionals, werken via onze tooling. 

Integrale aanpak outsourcing 

Bij BDO kunt u bovendien kiezen voor een integrale aanpak van het outsourcen van uw ondersteunende processen. Wij kunnen u hierbij volledig ontzorgen door het optimaliseren en overnemen van uw salarisadministratie (Payroll), financiële processen (FPO) en (inter)nationale compliance-vereisten (GO). Uiteraard is het ook mogelijk om één of twee van deze processen uit uw handen te nemen, zodat u capaciteit overhoudt voor uw kernactiviteiten.   

24/7 overzicht op wereldwijde compliance-status

Wereldwijde compliance is een interessant onderwerp, maar kan een last worden als het niet effectief is georganiseerd. Onze experts sparren graag over uw huidige situatie en aanverwante vereisten om te zien hoe onze modellen aansluiten op uw uitdagingen en onze services matchen met uw oplossingen. Door de combinatie van een toegewijd team en innovatieve tooling kunnen we (vanuit meer dan 1.600 BDO-kantoren in 160 landen) wereldwijd uw compliance vastleggen, bewaken en uitvoeren. Met als resultaat dat u via uw dashboard 24/7 het overzicht heeft op uw wereldwijde compliance-status. Op die manier voldoet u op een efficiënte manier aan de lokale wet- en regelgeving en is uw internationale onderneming ook over de grens ‘in control’.  

Wat zijn onze Global Outsourcing-diensten voor compliance?

BDO biedt de volgende outsourcing-diensten voor internationale compliance:

 • Begeleiding bij oprichten vennootschap en fiscale registratie;
 • Werving van lokale bestuurders;
 • Ondersteuning bij secretariële administratie;
 • Opstellen maandelijkse managementrapportages en btw-aangiften;
 • Voorbereiden jaarrekening in overeenstemming met internationale normen;
 • Opstellen en indienen aangiften btw, vpb en bronbelasting;
 • Opstellen overige lokale belastingen en statistische aangiften.

Deze diensten bieden we aan in alle landen waarin BDO actief is, gecoördineerd vanuit Nederland.

Meer informatie over Global Outsourcing

Wilt u meer informatie, of bijvoorbeeld een vrijblijvende demo over onze aanpak van en tooling voor onze Global Outsourcing-dienstverlening? Neem voor een vrijblijvende kennismaking contact op met een van onze specialisten. In deze factsheet vindt u meer informatie over onze Outsourcing Services.

Terug naar: Outsourcing