Klantreferenties

Asendia

Wouter Maltha, financial controller bij Asendia, een internationale postorganisatie voor de zakelijke markt:

‘BDO verzorgt al een jaar of tien onze salarisadministratie. Naar volle tevredenheid, dus sinds kort hebben we ook de volledige personeelshuishouding bij hen ondergebracht. BDO heeft een breed scala aan dienstverlening: naast de salarisadministratie ook op fiscaal en arbeidsrechtelijk vlak.

Dat al deze diensten onder één dak plaatsvinden, is voor ons ideaal. Ik weet precies bij wie ik moet zijn en ik merk dat de BDO-mensen prima samenwerken. De som is duidelijk meer dan de verschillende delen. Het is prettig communiceren met BDO’ers. Lekker informeel en wars van jargon, dus prima te volgen voor niet-specialisten als ikzelf. Ze zijn proactief en komen met suggesties om het nog beter te doen. Kies je ervoor om de personeelsadministratie uit te besteden, dan is BDO een aanrader!’

Center for Human Drugs Research

Margreet ten Kate, HR-manager bij het Center for Human Drugs Research. Dit centrum houdt zich bezig met geneesmiddelonderzoek.  

‘BDO doet deels onze salarisadministratie en daarnaast maken wij gebruik van hun HR Consultancy. Van dat laatste een periode zelfs heel intensief: ik ben namelijk een tijd weggeweest en toen nam een BDO’er tijdelijk mijn plaats in. Verder doe ik projecten met medewerkers van BDO. Samen met een HR-consultant van BDO heb ik bijvoorbeeld een HR-beleid geschreven.

BDO’ers heb ik leren kennen als zeer benaderbaar en zeer betrokken. De lijnen zijn kort en er zit veel expertise. Ook denken ze proactief mee en komen met oplossingen. Zo zijn we bezig met een pilot voor een beoordelingssysteem, gekoppeld aan het personeelssysteem van BDO: Loket. Het initiatief daarvoor kwam van BDO. Prettig dat we er niet alleen voor staan!’

Toshiba Information Systems Benelux

Esther Verkijk, HR Specialist bij Toshiba Information Systems Benelux. Toshiba Information Systems Benelux is onderdeel van Toshiba Corporation en houdt zich bezig met sales en marketing voor zakelijke laptops en toebehoren.

‘BDO is onze Legal Office: als wij vragen hebben over arbeidsovereenkomsten of wettelijke regelingen rond ontslagen, dan leggen we die bij BDO neer. Daarnaast verzorgen zij deels onze salarisadministratie.

Als onderdeel van Toshiba Europe, werken wij internationaal. Dat BDO dat ook doet, is belangrijk voor ons. Ook voor arbeidsrechtelijke zaken in het buitenland kunnen we prima bij deze partij terecht. Heel prettig vind ik dat BDO zo goed bereikbaar is. De communicatie verloopt soepel en snel, ook bij Legal zaken in het buitenland. De adviezen zijn vakkundig en relevant. Zeker in Nederland is de wetgeving uiterst dynamisch. Uit die wetgeving weten BDO’ers steeds weer de up-to-date informatie te verstrekken die ertoe doet voor de werkgever.’