• BDO Interim & Recruitment

Juiste kandidaat op sleutelpositie

Hoe een organisatie presteert en hoe de toekomst eruitziet, is onlosmakelijk verbonden met de capaciteiten van haar medewerkers. Iedere fase van een organisatie vraagt om andere competenties en andere kennis en kunde. Bij (dringende) capaciteitsvraagstukken op (hoger)management- of directieniveau biedt BDO Interim & Recruitment een passende oplossing. Onze betrokken adviseurs weten door hun multidisciplinaire aanpak uw vraagstuk te doorgronden. We maken gebruik van een transparant, kwalitatief hoogwaardig en efficiënt ingericht recruitmentproces. Ons team betrekt u nauw bij dit proces.

 

 

De juiste professional passend bij uw bedrijfscultuur en organisatiedoelstellingen

Door onze aanpak die gericht is op mens en organisatie, in combinatie met de inzet van professionele (selectie-) instrumenten, boeken we samen met u resultaat.

BDO Interim & Recruitment biedt u het volgende:

  • een ervaren gesprekspartner als uw adviseur;
  • één contactpersoon, met een team van specialisten uit de brede BDO-organisatie;
  • een onderscheidend kennisniveau door kennisdeling binnen de adviesgroepen;
  • een groot en divers netwerk van professionals;
  • de juiste kandidaat passend bij uw bedrijfscultuur en strategie.

Bent u op zoek naar de juiste invulling van uw vacature op tijdelijke of vaste basis?  BDO Interim & Recruitment stelt de juiste vragen en brengt het gezochte profiel in beeld.

 

 

Nieuwe perspectieven voor jou

We zijn voortdurend op zoek naar professionals met ambitie en passie voor hun vak voor functies en opdrachten bij klanten van BDO. Professionals die invulling willen geven aan hun ambitie. Wij bieden je hiertoe alle randvoorwaarden om jouw carrière vorm te geven. Samen creëren we nieuwe perspectieven. Voor alle openstaande vacatures klik hier.