• BDO Legal Podcast

    Luister alle afleveringen waar en wanneer u wilt

    Luister podcast

BDO podcast

Nieuwe perspectieven, dát is wat BDO u wil bieden. BDO helpt u graag om vanuit een andere invalshoek naar uw business te kijken. Zodat u de juiste beslissingen neemt om uw organisatie sterker, wendbaarder en succesvoller te maken. Of u nu een mkb-bedrijf, familiebedrijf, publieke organisatie of internationale onderneming bent. 

BDO Legal Podcast

Luister nu de BDO Legal Podcast waarin onze juridisch specialisten nieuwe perspectieven bieden op het gebied van het arbeidsrecht, ondernemingsrecht en meer - door in te gaan op actuele ontwikkelingen en interessante thema's voor organisaties en ondernemingen. Met in elke aflevering een praktijkcasus of casus uit de rechtspraak en tips die gelijk toepasbaar zijn binnen uw onderneming of organisatie.
 

luister de nieuwste aflevering

Afleveringen (terug)luisteren

De BDO Legal Podcast is te beluisteren via verschillende kanalen. Om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe afleveringen is de mogelijkheid beschikbaar om het kanaal te volgen of te abonneren. 

Beluister de BDO Legal Podcast:

Heeft u een vraag naar aanleiding van deze podcast of behoefte aan juridisch advies? Neem dan gerust contact op via [email protected].