Artikel:

Werknemerloket is vernieuwd

02 mei 2017

Het Werknemerloket biedt uw werknemers inzicht in hun persoonlijke gegevens, salarisspecificaties en verlofregistraties. De omgeving van Werknemerloket is sinds kort vernieuwd en voor alle gebruikers vanaf iedere device beschikbaar.

Nieuw design

Met het nieuwe design heeft Loket er allereerst voor gekozen om het gemak voor de gebruiker te vergroten en te vereenvoudigen. Zo maakt het niet meer uit of u het Werknemerloket bezoekt vanaf uw telefoon, tablet of laptop. Het scherm past zich automatisch aan.

Verlofaanvraag vereenvoudigd

De nieuwe versie brengt ook een nieuwe verlofsoort “Verlof” met zich mee. Als u deze verlofsoort gebruikt wordt er eerst het wettelijke verlof en daarna het bovenwettelijk verlof opgemaakt. Hierdoor hoeft uw personeel niet meer te kiezen tussen wettelijk en boven wettelijk verlof.

Bedrijfslogo

Om het Werknemerloket uw eigen look-and-feel te geven bestaat de mogelijkheid om uw bedrijfslogo op te laten nemen in de interface. Vraag uw BDO adviseur naar de mogelijkheden

Inloggen

Het nieuwe Werknemerloket is te benaderen via deze link. Gebruikers kunnen inloggen met hun huidige gebruikersnaam en wachtwoord.

Meer informatie

Maakt u nog geen gebruik van BDO Online Personeel, maar wilt u wel aan de slag met het Werknemerloket? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Heeft u nog vragen over het Werknemerloket? Dan helpen wij u graag verder. Neem contact met ons op via telefoonnummer (0229) 25 98 60 of stuur een e-mail.