Artikel:

Vraag nu het Familiebedrijvenboek De Eeuwige Jeugd aan

02 november 2020

Met dit familiebedrijvenboek geeft BDO opvolging aan de resultaten van het rapport ‘Het geheim van de eeuwige jeugd’ van Erasmus Centre for Family Business (ECFB). Daaruit bleek dat onder andere dat familiebedrijven met een lange historie het gemiddeld beter doen wanneer de bedrijfsnaam gelijkstaat aan de familienaam.

Overleven zit familiebedrijven in het DNA 

Letterlijk. Als dit onstuimige jaar één ding zichtbaar maakt, is het de veerkracht van familiebedrijven. Menig familiebedrijf heeft al vele crises weten te doorstaan, zoals de Spaanse Griep, de Tweede Wereldoorlog en de oliecrisis. Wat is er nodig om vitaal te blijven, om de continuïteit te garanderen? Juist voor oudere familiebedrijven is het belangrijk om niet achterop te raken bij veranderingen. Hoe doen anderen dit? In dit boek portretteren we zes prachtige families met ieder hun eigen historie en verhaal: Brabantia, Royal Eijsbouts, GASSAN Diamonds, Smit & Zoon, Tembo Group en Vergeer Holland. 

Vraag het BDO Familiebedrijvenboek De Eeuwige Jeugd aan

Vraag nu ons zevende familiebedrijvenboek aan en ontdek welke stappen te zetten als familiebedrijf om generatie op generatie succesvol te zijn en blijven.

VRAAG BOEK AAN