Artikel:

Startende accountants ervaren het échte BDO

11 september 2018

Een bijna afgestudeerd accountant heeft na zijn studie de mogelijkheden vaak voor het oprapen. De ene stap lijkt nog mooier dan de andere. Studenten geven echter vaak aan dat het lastig is om te bepalen waar hun talenten het beste tot zijn recht komen en, nog belangrijker, waar zij zich écht op hun plek gaan voelen.

BDO Insight Day

Op dinsdag 30 oktober geven wij studenten accountancy een voorproefje van het échte werk bij BDO. Zij ontdekken zelf de waarde van, wat wij noemen, een kantoor met het beste van twee werelden: een wereldwijd kennisnetwerk én sterke regionale betrokkenheid.

Studenten kunnen zich inschrijven op 11 locaties, waar zij kennis maken met BDO als organisatie en met de collega’s van de vestiging. Vanuit die vestiging gaat ze mee naar het controleteam bij een klant en ervaren zo hoe het écht is om bij BDO (samen) te werken.

Verantwoordelijkheid en impact

De typische BDO’er wil impact kunnen maken en is bereid daarvoor verantwoordelijkheid te nemen. Wij geven medewerkers graag die verantwoordelijkheid en daarom gaan nieuwe medewerkers bij ons vanaf de eerste dag al direct met het team naar onze klanten.

Om een zo waarheidsgetrouw beeld te geven van hoe het is om bij BDO te werken en voor welke klanten wij werken, lopen studenten op deze dag ook direct mee met het controleteam.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over de BDO Insight Day contact op met één van onze specialisten.

Lees meer