Publicatie:

Nieuw BDO Familiebedrijvenboek ‘Cruciale keuzes’

02 november 2021

Dinsdag 2 november lanceerde Joost Vat tijdens het Familiebedrijven-event 2021 een gloednieuw boek ‘Cruciale keuzes’: familiebedrijven over de eigendoms- en eigenaarsstrategie.

Onderzoek naar eigendoms- en eigenaarsstrategie

Met dit familiebedrijvenboek geeft BDO opvolging aan de resultaten van de studie van Erasmus Centre for Family Business (ECFB, onderdeel van Erasmus Universiteit). Daaruit blijkt dat het als familiebedrijf loont om direct na een economische dip actief aan de slag gaan met de eigendoms- en eigenaarsstrategie. Daarbij maakt het niet uit of de familie haar aandelenbelang vergroot of juist verkleint. Familiebedrijven die geen keuzes maken, zien op termijn een scherpe daling van de winstgevendheid.

Best practices van familiebedrijvenondernemers

In dit boek krijgt u een uniek kijkje achter de schermen van toonaangevende familiebedrijven: Sligro Food Group, AFAS Software, Van Doorn, Eldering, Tanis, Louwman Group en Fietsvoordeelshop.nl. Bent u benieuwd naar deze verhalen?

Vraag het BDO Familiebedrijvenboek ‘Cruciale keuzes’ aan

Vraag nu ons achtste familiebedrijvenboek aan en ontdek welke stappen te zetten als familiebedrijf om generatie op generatie succesvol te zijn en blijven. Heeft u vragen of wilt u verdere duiding? Neem gerust contact met ons op.

bestel boek