Tonen 1 - 9 of 18
1  2
08 mei 2019

Wat kunt u als familiebedrijf doen om een betere werkgever te worden? In het onderzoek “Winnend werkgeverschap” zetten we een aantal adviezen op een rij. 

/nl-nl/perspectieven/een-betere-werkgever-als-familiebedrijf-7-tips-wg-fbo
05 november 2018

De belangrijkste actuele trends en ontwikkelingen rondom cyberincidenten wereldwijd leest u in het BDO Cyber Threat Insights rapport.

/nl-nl/perspectieven/bdo-cyber-threat-insights-report-biedt-focus-op-financial-services
24 mei 2018

Uit ons onlangs gepubliceerde Global Risk Report 2018 blijkt dat topmanagers in de EMEA-regio geopolitieke en macro-economische onrust zien als de grootste bedreiging voor het toekomstig succes van hun onderneming. In ons whitepaper leest u meer hierover.

/nl-nl/perspectieven/geopolitiek-risico-vormt-bedreiging-voor-bedrijfsresultaten
18 mei 2018

Over de hele wereld ondervinden bestuurders de gevolgen van onze risicovollere wereld. Ondernemingen die agile werken en innovatie hebben omarmd, boeken meer succes. Dit blijkt uit de onlangs gepubliceerde Global Risk Landscape 2018 van BDO.

/nl-nl/perspectieven/global-risk-landscape-2018-innovatie-moet
20 februari 2018

Samen met het Erasmus Centre for Family Business (ECFB) en Rabobank publiceren wij het onderzoek ‘Grenzen verleggen’. In dit rapport wordt gekeken naar de manier waarop familiebedrijven internationaliseren.

/nl-nl/perspectieven/onderzoek-naar-internationalisering-van-familiebedrijven
11 mei 2017

Weet u wat uw mensen écht motiveert? Komen ze elke dag vooral voor hun loonstrookje of hun leaseauto? Of maakt u ze blijer met goede ontwikkel- en carrièrekansen? De vraag stellen was simpel. Maar hoe vind je het juiste antwoord? Dat hebben we voor u onderzocht en samengevat in de publicatie ‘Wat...

/nl-nl/perspectieven/wat-beweegt-medewerkers
10 mei 2017

Verandercapaciteit zal de komende jaren beslissend zijn voor de vraag of gemeenten slagen in hun maatschappelijke opdracht. Daarom heeft BDO in samenwerking met Binnenlands Bestuur onderzoek gedaan. Hamvraag: zijn gemeenten in staat om hun taken optimaal uit te voeren?

/nl-nl/perspectieven/verandercapaciteit-nederlandse-gemeenten
10 april 2017

Tech-bedrijven in de VS ervaren het zogenaamde ‘Trump-effect’. De te verwachten economische groei in de VS biedt ook kansen voor groei in de tech-sector. De resulaten van de BDO Technology Outlook Survey 2017 hebben wij voor u samengevat in een rapport.

/nl-nl/perspectieven/tech-bedrijven-in-de-vs-ervaren-het-trump-effect
15 februari 2017

Hoe werkt het proces van waardenoverdracht tussen opvolgende generaties? En wat kunnen familiebedrijven bij dat proces leren van anderen? Het ECFB deed onderzoek. In samenwerking met de Rabobank heeft BDO dit onderzoek vertaald naar een praktisch rapport, met een aantal tips die u kunnen helpen...

/nl-nl/perspectieven/doorgeven-familiewaarden-cruciaal-voor-concurrentie
Tonen 1 - 10 of 18
1 2