Tonen 1 - 9 of 12
1  2
22 juni 2021

Hoe komen familiebedrijven sterker uit crises? Dat leest u in ons zesde onderzoek i.s.m. Erasmus Centre for Family Business en Rabobank. 

/nl-nl/perspectieven/onderzoek-naar-eigendoms-en-eigenaarsstrategieen-bij-familiebedrijven-fb-ee-fbo-21
16 juni 2021

Zorginstellingen hebben de ambitie om meer grip te krijgen op fiscale zaken, maar een structurele aanpak ontbreekt veelal. Dat blijkt uit recent BDO-onderzoek.

/nl-nl/perspectieven/grip-op-fiscale-processen-bij-zorginstellingen-urgenter-dan-ooit-ps-reg-fisc-zrg-21
23 september 2020

Hoe blijft uw familiebedrijf energiek, ook vanaf de derde generatie? Lees alles over vitaliteit in ons vijfde Erasmus familiebedrijvenonderzoek.

/nl-nl/perspectieven/onderzoek-naar-de-vitaliteit-van-oudere-familiebedrijven-fb-vi-fbo-20
21 september 2020

Blockchain is in de publieke sector aan een opmars bezig, laat internationaal onderzoek van BDO zien. “Maar er zijn ook knelpunten, zoals privacy en de kosten.”

/nl-nl/perspectieven/de-kansen-en-knelpunten-van-blockchain-in-de-publieke-sector
23 juli 2020

83% van de technologiebedrijven beschouwt de coronapandemie als een kans en verwacht blijvende impact, blijkt uit kwalitatief onderzoek van BDO.

/nl-nl/perspectieven/technologiesector-wat-is-de-impact-van-de-coronacrisis-alg-pst-crn-20
30 juni 2020

Het imago van de organisatie is volledig geïntegreerd met en staat synoniem voor het imago van de CEO, zegt 62% van de respondenten in het BDO Global Risk Landscape rapport 2020.

/nl-nl/perspectieven/global-risk-landscape-2020-impact-van-integriteit-op-organisaties
05 november 2019

BDO onderzoekt ‘opgavegericht werken’, op welke manier dit het best kan worden toegepast en of implementatie ook echt leidt tot verbeteringen in de organisatie. 

/nl-nl/perspectieven/opgavegericht-werken-op-weg-naar-een-nieuwe-organisatiefilosofie
20 februari 2018

Samen met het Erasmus Centre for Family Business (ECFB) en Rabobank publiceren wij het onderzoek ‘Grenzen verleggen’. In dit rapport wordt gekeken naar de manier waarop familiebedrijven internationaliseren.

/nl-nl/perspectieven/onderzoek-naar-internationalisering-van-familiebedrijven
11 mei 2017

Weet u wat uw mensen écht motiveert? Komen ze elke dag vooral voor hun loonstrookje of hun leaseauto? Of maakt u ze blijer met goede ontwikkel- en carrièrekansen? De vraag stellen was simpel. Maar hoe vind je het juiste antwoord? Dat hebben we voor u onderzocht en samengevat in de publicatie ‘Wat...

/nl-nl/perspectieven/wat-beweegt-medewerkers
Tonen 1 - 10 of 12
1 2