Tonen 1 - 9 of 16
1  2
23 april 2018

In het dossier Fiscaal helpt BDO u op weg door fiscale aspecten van internationaal ondernemen te belichten zodat ondernemers goed voorbereid de grens over gaan.

/nl-nl/perspectieven/fiscale-kansen-en-valkuilen-bij-internationaal-ondernemen/io-dfis
20 november 2017

Voor sommige fiscale onderwerpen kunt (en moet) u nu al in actie komen. BDO biedt met 108 fiscale eindejaarstips nieuwe perspectieven waarmee u nog dit jaar aan de slag kunt.

/nl-nl/perspectieven/108-fiscale-eindejaarstips-voor-2017
17 oktober 2017

Nederlandse ziekenhuizen scoorden afgelopen jaar gemiddeld een 7,1 voor hun financiële gezondheid. Dat blijkt uit onze jaarlijkse ‘financiële gezondheidscheck’ in de sector.

/nl-nl/perspectieven/benchmark-ziekenhuizen-opbrengsten-stijgen-marges-blijvend-onder-druk
06 oktober 2017

Bestel nu gratis ons vierde familiebedrijvenboek, en leer van de zes waarde(n)volle lessen van inspirerende familiebedrijven.

/nl-nl/perspectieven/boek-voor-familiebedrijven-over-de-waarde-van-waarden
28 maart 2017

Ondanks de politieke en economische onzekerheid in 2016 heeft de mediasector goed gepresteerd. Naar verwachting zullen de ontwikkelingen uit 2016 zich verder voortzetten. Wat betekent dit voor u?

/nl-nl/perspectieven/mediatalk-rapport-over-fusies-en-overnames-in-de-vs-en-het-vk
04 januari 2017

Aangezien de belastingrente voor de vennootschapsbelasting 8% is, raden wij u aan om kritisch te kijken naar uw voorlopige aanslagen over de afgelopen jaren. Is er over 2016 al een aanslag opgelegd en is deze te laag? Dan moet u vóór 1 mei 2017 verzoeken om een hogere aanslag om belastingrente te...

/nl-nl/perspectieven/hoe-kunt-u-belastingrente-over-uw-aanslag-vennootschapsbelasting-beperken
07 november 2016

Het Belastingplan 2017 en andere wetsvoorstellen brengen veranderingen met zich mee. En voor sommige onderwerpen kunt (en moet) u nu al in actie komen. BDO biedt met 105 fiscale eindejaarstips nieuwe perspectieven waarmee u nog dit jaar aan de slag kunt.

/nl-nl/perspectieven/fiscale-eindejaarstips
31 oktober 2016

Overdracht brengt naast risico’s ook kansen met zich mee. Zes familiebedrijven waarbij de generatie overdracht ronduit een succes is gebleken, vertellen in ons derde familiebedrijvenboek.

/nl-nl/perspectieven/nieuw-familiebedrijvenboek-over-de-kunst-van-succesvol-overdragen
16 mei 2016

Dossier is een publicatie over grote thema’s in de zorg. In het tweede nummer wordt het onderwerp HRM bij de horens gevat. En dat is niet voor niets. HRM zit in een transitie. Met de opkomst van platte organisaties en zelfsturende teams is er steeds minder behoefte aan ‘PZ’ in de oude zin van het...

/nl-nl/perspectieven/dossier-zorg-hrm-hogere-menskunde
Tonen 1 - 10 of 16
1 2