Tonen 1 - 9 of 16
1  2
03 december 2018

Profiteer dit jaar nog van belastingvoordeel met onze fiscale eindejaarstips voor mkb-ondernemers, grote ondernemingen en de publieke sector.

/nl-nl/perspectieven/fiscale-eindejaarstips-2018
28 november 2018

Ondernemers die de grens overgaan, doen dat vanwege groeikansen. Daarom is een dossier samengesteld over de financiering van uw internationale business.

/nl-nl/perspectieven/bedrijfsfinanciering-bij-internationaal-ondernemen
23 april 2018

In het dossier Fiscaal helpt BDO u op weg door fiscale aspecten van internationaal ondernemen te belichten zodat ondernemers goed voorbereid de grens over gaan.

/nl-nl/perspectieven/fiscale-kansen-en-valkuilen-bij-internationaal-ondernemen/io-dfis
20 november 2017

Voor sommige fiscale onderwerpen kunt (en moet) u nu al in actie komen. BDO biedt met 108 fiscale eindejaarstips nieuwe perspectieven waarmee u nog dit jaar aan de slag kunt.

/nl-nl/perspectieven/108-fiscale-eindejaarstips-voor-2017
17 oktober 2017

Nederlandse ziekenhuizen scoorden afgelopen jaar gemiddeld een 7,1 voor hun financiële gezondheid. Dat blijkt uit onze jaarlijkse ‘financiële gezondheidscheck’ in de sector.

/nl-nl/perspectieven/benchmark-ziekenhuizen-opbrengsten-stijgen-marges-blijvend-onder-druk
06 oktober 2017

Bestel nu gratis ons vierde familiebedrijvenboek, en leer van de zes waarde(n)volle lessen van inspirerende familiebedrijven.

/nl-nl/perspectieven/boek-voor-familiebedrijven-over-de-waarde-van-waarden
07 november 2016

Het Belastingplan 2017 en andere wetsvoorstellen brengen veranderingen met zich mee. En voor sommige onderwerpen kunt (en moet) u nu al in actie komen. BDO biedt met 105 fiscale eindejaarstips nieuwe perspectieven waarmee u nog dit jaar aan de slag kunt.

/nl-nl/perspectieven/fiscale-eindejaarstips
31 oktober 2016

Overdracht brengt naast risico’s ook kansen met zich mee. Zes familiebedrijven waarbij de generatie overdracht ronduit een succes is gebleken, vertellen in ons derde familiebedrijvenboek.

/nl-nl/perspectieven/nieuw-familiebedrijvenboek-over-de-kunst-van-succesvol-overdragen
16 mei 2016

Dossier is een publicatie over grote thema’s in de zorg. In het tweede nummer wordt het onderwerp HRM bij de horens gevat. En dat is niet voor niets. HRM zit in een transitie. Met de opkomst van platte organisaties en zelfsturende teams is er steeds minder behoefte aan ‘PZ’ in de oude zin van het...

/nl-nl/perspectieven/dossier-zorg-hrm-hogere-menskunde
Tonen 1 - 10 of 16
1 2