Tonen 1 - 9 of 850
1  2 3 4 5 ...
24 mei 2019

Vanaf 1 januari 2023 moeten te verhuren kantoorruimtes ten minste over energielabel C beschikken. Voldoet een kantoorruimte niet aan deze eis, dan is er werk aan de winkel. 

/nl-nl/perspectieven/verplichting-tot-energielabel-c-voor-kantoorruimtes
21 mei 2019

Hoe bereiden ondernemers in de flowers- & foodsector zich voor op ingrijpende technologische veranderingen? Download de uitgave en lees o.a. hoe FleuraMetz, Pas Reform en Hillenraad het aanpakken. 

/nl-nl/perspectieven/digitale-transformatie-in-de-flowers-foodsector-mkb-di-trans-ff
21 mei 2019

Recent heeft de Nederlandse regering plannen bekend gemaakt voor een vliegbelasting. Wat zijn de gevolgen voor burgers en bedrijven?

/nl-nl/perspectieven/nederlandse-regering-zet-in-op-vliegbelasting
20 mei 2019

Indien goederen of diensten vanuit een groep ondernemers of concern centraal worden ingekocht is de btw een aandachtspunt, zo blijkt uit een zaak over de aankoop van brandstof.

/nl-nl/perspectieven/extra-aandacht-voor-btw-bij-centrale-inkoop-van-goederen-of-diensten
17 mei 2019

In 2020 worden enkele wijzigingen in de differentiatiesystematiek van de premie voor de Werkhervattingskas aangebracht, om de systematiek op onderdelen te verbeteren.

/nl-nl/perspectieven/premie-werkhervattingskas-nieuwe-berekeningswijze-2020-aangekondigd!
09 mei 2019

Digitalisering is allang geen nice to have meer, maar een noodzakelijke verandering voor organisaties. Welke rol hebben commissarissen hierbij?

/nl-nl/perspectieven/digitale-transformatie-waar-let-je-als-commissaris-op-digi-trans-cc
08 mei 2019

Wat kunt u als familiebedrijf doen om een betere werkgever te worden? In het onderzoek “Winnend werkgeverschap” zetten we een aantal adviezen op een rij. 

/nl-nl/perspectieven/een-betere-werkgever-als-familiebedrijf-7-tips-wg-fbo
07 mei 2019

Voor veel zorginstellingen en maatschappelijke organisaties geeft de WNT nog steeds veel onduidelijkheden. Hoe zit het nu?

/nl-nl/perspectieven/de-eeuwige-wnt-discussie-hoe-zit-het-nu
07 mei 2019

Wat kunnen familiebedrijven doen om een (nog) betere werkgever te worden? Meld u aan voor een van de Familiebedrijven Circles en krijg antwoord op deze vraag. 

/nl-nl/perspectieven/meld-u-nu-aan-voor-een-familiebedrijven-circle-bij-u-in-de-buurt-wg-fbc
Tonen 1 - 10 of 850
1 2 3 4 5 ...