Tonen 1 - 9 of 591
1  2 3 4 5 ...
14 december 2017

BDO Accountants & Adviseurs behaalt mooie posities in een aantal onderzoeken, die jaarlijks rond december worden gepubliceerd. Zo scoort BDO een nummer 1-positie in de lijst van Management Team 1000.

/nl-nl/perspectieven/bdo-scoort-hoog-in-eindejaarslijsten
13 december 2017

Om ouderenzorg in de toekomst betaalbaar te houden, is er nog veel werk te doen. BDO deed internationaal onderzoek. Benieuwd naar onze bevindingen?

/nl-nl/perspectieven/waarom-nieuwe-businessmodellen-voor-de-ouderenzorg-nodig-zijn
12 december 2017

Na een cao-loze periode van bijna vier jaar, hebben werkgeversorganisatie Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en vakbond CNV Vakmensen een definitief akkoord bereikt over een nieuwe horeca-cao.

/nl-nl/perspectieven/definitief-akkoord-horeca-cao
12 december 2017

De Europese Commissie heeft voorstellen gepresenteerd om de huidige btw-regels omtrent de online verkoop van goederen en diensten te vereenvoudigen. De lidstaten van de Europese Unie (hierna: EU) hebben op 5 december 2017 ingestemd met die voorstellen.

/nl-nl/perspectieven/nieuwe-btw-regels-voor-grensoverschrijdende-e-commerce-(ii)
11 december 2017

Onderzoek toont steeds weer aan: veel werkgevers weten niet welke regelingen beschikbaar zijn via gemeenten en centrale overheid en wanneer zij voor hun werknemers recht hebben op deze regelingen.Onderzoek toont steeds weer aan: veel werkgevers weten niet welke regelingen beschikbaar zijn via...

/nl-nl/perspectieven/schema-loonkostensubsidies-2018-beschikbaar
07 december 2017

Op 23 november 2017 is bij de Tweede Kamer het wetsvoorstel tot wijziging van de Wet allocatie arbeidskrachten door intermediairs ingediend. Dit voorstel geeft payrollwerknemers het recht op dezelfde arbeidsvoorwaarden als hun collega’s.

/nl-nl/perspectieven/wetsvoorstel-wijziging-arbeidsvoorwaarden-payrollwerknemers
04 december 2017

Heeft u werknemers in dienst die de AOW-leeftijd bijna bereiken en wenst u de kennis en kunde van de 'oudere' werknemers zoveel mogelijk te behouden binnen uw onderneming?

/nl-nl/perspectieven/uw-werknemers-laten-doorwerken-na-de-aow-gerechtigde-leeftijd
04 december 2017

Bij het werken in meerdere lidstaten komen naast de fiscale positie van de werknemer of zelfstandige ook de sociale verzekeringen om de hoek kijken.

/nl-nl/perspectieven/knelpunten-rond-de-a1-verklaringen-opgesomd
30 november 2017

De horecabranche is in beweging als het gaat om personeel, waardecreatie en fiscaliteit. Daarom organiseerden wij een event over deze thema’s.

/nl-nl/perspectieven/terugblik-horeca-event-de-samenvatting
Tonen 1 - 10 of 591
1 2 3 4 5 ...