Tonen 1 - 9 of 758
1  2 3 4 5 ...
07 december 2018

De nieuwe ZZP-wetgeving moet de DBA-wetgeving gaan vervangen. De ingansdatum van deze wetgeving is opnieuw met een jaar uitgesteld.

/nl-nl/perspectieven/zzp-wetgeving-opnieuw-uitgesteld
05 december 2018

Op de Nederlandse markt zijn diverse oplossingen voor uw salarisverwerking te vinden. De juiste keuze is afhankelijk van allerlei factoren.

/nl-nl/perspectieven/aandachtspunten-bij-het-in-gebruik-nemen-van-een-nieuw-salarissysteem
04 december 2018

De overheid beloont topfunctionarissen die eerder hun bezoldiging vrijwillig hebben verlaagd. Voor de juiste afbouwberekening heeft BDO deze tool gemaakt.

/nl-nl/perspectieven/wnt-tool-eenvoudiger-de-afbouw-berekenen
04 december 2018

Het doorlopen en behalen van een VIPP-assessment is voor GGZ-instellingen en softwareleveranciers verplicht voor het verkrijgen van subsidie. Meer weten over dit assessment?

/nl-nl/perspectieven/digitalisering-ggz-instellingen-door-het-uitvoeren-van-de-vipp-ggz
04 december 2018

Betrouwbare data leiden tot kwaliteitsverbetering, lagere administratieve lasten en tevreden stakeholders. Tijd voor uw corporatie om met datakwaliteit aan de slag te gaan? Lees dan ons whitepaper met praktische tips.

/nl-nl/perspectieven/datakwaliteit-bij-woningcorporaties
03 december 2018

Profiteer dit jaar nog van belastingvoordeel met onze fiscale eindejaarstips voor mkb-ondernemers, grote ondernemingen en de publieke sector.

/nl-nl/perspectieven/fiscale-eindejaarstips-2018
30 november 2018

Op 30 november 2018 heeft de Hoge Raad een belangrijk arrest gewezen over de toepassing van een vrijstelling in de overdrachtsbelasting bij schenking van aandelen in een vennootschap met veel onroerende zaken.

/nl-nl/perspectieven/vrijstelling-overdrachtsbelasting-bij-bedrijfopvolging-binnen-familie
29 november 2018

Hoewel de GDPR al een half jaar van kracht is, worstelen veel organisaties nog met de implementatie. In dit artikel lichten Robert van Vianen en Sandra Konings toe hoe dat komt. 

/nl-nl/perspectieven/is-uw-organisatie-al-gdpr-proof
28 november 2018

Ondernemers die de grens overgaan, doen dat vanwege groeikansen. Daarom is een dossier samengesteld over de financiering van uw internationale business.

/nl-nl/perspectieven/bedrijfsfinanciering-bij-internationaal-ondernemen
Tonen 1 - 10 of 758
1 2 3 4 5 ...