Artikel:

Landelijke Actualiteitendag Arbeidsrecht 2023

18 januari 2023

Het arbeidsrecht ontwikkelt continu. Om u te helpen bij het maken van onderbouwde keuzes in uitdagende economische tijden organiseert BDO Legal op 18 april 2023 opnieuw de Landelijke Actualiteitendag Arbeidsrecht (LAA). Daarin bespreken we dit jaar  onder meer een aantal fundamentele wijzigingen van het arbeidsrecht, zoals: 

  • Nieuwe regels om oproepkrachten meer inkomens- en roosterzekerheid te geven
  • Nieuwe certificeringsregels voor uitzendbureaus
  • Nieuwe regels voor werknemers ten aanzien van het bepalen van werkplekken en onbereikbaarheid buiten werktijden
  • Nieuwe regels om gelijke kansen bij werving en selectie te bevorderen
  • Nieuwe regels om meldingen van misstanden door klokkenluiders af te wikkelen

Ook bespreken we de gevolgen die de huidige inflatie en krappe arbeidsmarkt voor werkgevers kan hebben op het ‘binden en boeien’ van (nieuwe) werknemers. Zo bent u na de LAA volledig ‘up to date’ over arbeidsrechtelijke ontwikkelingen, kunt u de bedrijfsvoering en het personeelsbeleid optimaliseren en daarmee problemen voor zijn. 

Aanmelden

De LAA vindt plaats in het Van der Valk hotel in Houten en kan tevens digitaal worden bijgewoond door middel van een videoverbinding. In beide gevallen krijgt u de mogelijkheid om vragen te stellen. Onze specialisten beantwoorden uw vragen live of via de chat. Meer informatie over deze activiteit vindt u op onze evenementpagina. Daar kunt u zich tevens aanmelden voor de LAA. 

Meld u hier aan

Heeft u vragen over de LAA? Neem dan gerust contact op met één van de specialisten van BDO Tax & Legal via [email protected].