Artikel:

Hoe beloont en motiveert u uw werknemers?

21 juni 2017

U biedt uw werknemers een goed loon, goede secundaire voorwaarden en een leuke werkplek. Vaak willen werknemers echter meer betrokken worden bij de beslissingen van de onderneming of hebben zij net dat extra zetje nodig om beter te presteren. Als werkgever zijn er talloze mogelijkheden om uw werknemers te stimuleren en te motiveren. Wat zijn de mogelijkheden en waar moet u als werkgever vooral op letten?

Handreiking ‘Werknemers incentives’

Door middel van werknemers incentives, daarmee bedoelen wij de bonussen die in verschillende vormen kan worden gegeven aan uw werknemer, kunt u uw werknemers motiveren en binden aan uw onderneming. Dit kan natuurlijk geheel naar wens van de werkgever (en werknemer) worden ingevuld. Voorbeelden van werknemer incentives zijn: winstrechten, aandelen, opties, Stock Appreciation Rights en veel meer. Wilt u alle ins en outs weten van de werknemers incentives, zoals de voor- en nadelen en de fiscale aandachtspunten? Download dan geheel vrijblijvend de Handreiking Werknemers incentives via onderstaande button.

Meer informatie

Meer weten over de werknemers incentives? Neem dan contact op met het secretariaat van de Adviesgroep Loon- & Premieheffing via (070) 338 07 22 of stuur een e-mail

Wilt u meer weten over alle actualiteiten op het gebied van de loonbelasting, sociale zekerheid en arbeidsrecht? Bezoek dan onze Landelijke Actualiteitendagen. Ook organiseren wij in 2017 de workshop Werkkostenregeling. Middels deze workshop praten wij u bij over alle mogelijke belastingvrije vergoedingen.

Download handreiking