Artikel:

Boek voor familiebedrijven over internationaal ondernemen

01 november 2018

Familiebedrijven mogen misschien te boek staan als conservatieve ondernemingen die niet snel de grens over gaan, maar de werkelijkheid is anders. Niet alleen weten we uit onderzoek dat familiebedrijven minstens zo internationaal actief zijn als andere bedrijven, ook de verhalen in het vijfde familiebedrijvenboek ‘Grensverleggend’ laten zien dat familiebedrijven volop internationale successen boeken.

Familiebedrijven spreken overal ter wereld dezelfde taal

De afstanden kunnen nog zo groot zijn, de culturele verschillen nog zo diep, uiteindelijk spreken familiebedrijven overal ter wereld dezelfde taal: ‘wij willen op een duurzame manier zakendoen’. Dat gaat alleen niet vanzelf. Zes ondernemerscases leren ons dat een gedegen voorbereiding en een kijkje in de spiegel als familiebedrijf helpen. Wie zijn wij als familie, hoe kijken we aan tegen geld en controle? Welke manier vanzakendoen over de grens past bij ons?

Vraag boek aan

Vraag nu ons vijfde familiebedrijvenboek ‘Grensverleggend’ aan en ontdek welke stappen te zetten als familiebedrijf om internationaal succesvol te zijn.

Vraag boek aan