Publicatie:

Boek voor familiebedrijven over de waarde van waarden

06 oktober 2017

Familiebedrijven hebben met hun waarden een unieke troefkaart in handen. Daarom hebben wij in ons vierde familiebedrijvenboek dit thema centraal gesteld. In ‘Onschatbaar; familiebedrijven over de waarde van waarden’ leest u het verhaal van zes inspirerende ondernemerscases.

Als een bedrijf in zwaar weer zit en moeilijke keuzes moet maken, kunnen de waarden in de verdrukking raken. Of als generaties het stokje willen doorgeven: voelt de nieuwe generatie wel aan waar het de familie écht om gaat?

Sterke familiewaarden maken een sterk bedrijf

Juist daarom is het zo belangrijk dat familiebedrijven actief bezig zijn met hun immateriële erfgoed. Zo verschillend als familiebedrijven zijn, zo verschillend gaan ze om met hun waarden. In dit nieuwe familiebedrijvenboek wordt de praktijk aan de theorie getoetst. En net als uit het laatste onderzoek van Erasmus Centre For Familybusiness is gebleken, zijn ook de families in dit boek het over één ding eens: sterke waarden maken een sterk bedrijf. Daarom verdienen die zorg en aandacht – in elke levensfase van de onderneming.

Bestel nu gratis ons vierde familiebedrijvenboek, en leer van de zes waarde(n)volle lessen van inspirerende familiebedrijven.

Bestel boek