Magazine:

BDO Scope: Cyber security

23 februari 2017

De nieuwe BDO Scope is verschenen. Deze keer staat de thema-uitgave volledig in het teken van cyber security. Een belangrijk thema, want organisaties - van klein tot groot - lopen op dit gebied serieuze risico’s. Cyberrisico’s, in vele soorten en maten. Van achteloosheid van medewerkers in de omgang met data, tot sluwe hackers en online inbrekers of zelfs cyberterroristen. Online bedreigingen zijn volgens kenners de grootste plaag van de moderne tijd. Een onzichtbaar monster dat in de moderne connected wereld steeds vaker toeslaat. Dat grote schade toebrengt en hele samenlevingen kan ontwrichten. Daarom is cyber security - effectieve online bescherming - van levensbelang.

 

Aan het woord in deze BDO Scope komen onze specialisten op het gebied van cyber security: Sandra Konings, Robert van Vianen en Jeffrey de Bruijn. Daarnaast komen zowel autoriteiten op dit vlak als grote spelers in de markt aan het woord in cases: Alliander, AkzoNobel en Van der Lande. Ook de AIVD hebben wij bereid gevonden om mee te werken aan een interview.

Bent u geïnteresseerd in de diensten van BDO op het gebied van cyber security? Kijk hier voor meer informatie of neem direct contact op met een van onze specialisten op het gebied van cyber security.


Over BDO Scope

Met BDO Scope bieden wij bestuurders en toezichthouders in de corporate markt nieuwe perspectieven op relevante, actuele thema’s die spelen in de markt. Topmanagers en toezichthouders van een aantal grote bedrijven delen in BDO Scope hun ervaringen en visie. Hoe gaan zij om met de uitdagingen die zij tegenkomen? En hoe weten zij de valkuilen te omzeilen?

De gekozen thema’s hangen steeds samen met de uitdagingen waarvoor corporate clients tegenwoordig staan en de agility die benodigd is om deze uitdagingen het hoofd te bieden. Meer informatie over onze visie op dit vlak vindt u hier.

U kunt de BDO Scope over het thema cyber security hieronder downloaden.

Download