Artikel:

BDO ook dit jaar op de Week van de Ondernemer

01 november 2017

Tijd voor een aangescherpte toekomststrategie van uw bedrijf? Kan het slimmer, sneller en hoe doen andere succesvolle ondernemers dat? Meld u aan voor de Week van de Ondernemer voor antwoord op deze (en meer) vragen. Daar treft u een sterk team van experts en topondernemers; ook BDO is dit jaar weer kennispartner.

Briljante mislukkingen: leren innoveren

We leven in een wereld waarin heel veel verandert in een razend tempo. Dit vraagt van iedereen het vermogen om op die veranderingen in te kunnen spelen en voor alle betrokkenen duurzaam waarde te creëren. Kortom, er moet worden geïnnoveerd. We hebben drs. Bas Ruyssenaars, medeoprichter Instituut voor Briljante Mislukkingen bereid gevonden om als gastspreker namens BDO u te laten leren van experimenteren; ‘If we knew what we are doing, we wouldn’t call it innovation!’

Ontmoet ons op het Innovatie plein

Leren doen we vooral van dingen die anders lopen dan verwacht. Tijdens een korte interactieve workshop gaat u, onder begeleiding van een innovatiespecialist van BDO, samen met een aantal ondernemers van gedachte wisselen over het daadwerkelijk tot uitvoering brengen van de innovatie; hoe komt u van proof of concept tot proof of business?

Graag ontmoeten wij u van 21 t/m 23 november in de RAI Amsterdam! Schrijf u in via: www.weekvandeondernemer.nl.