Magazine:

Anders - thema: innovatie

13 december 2016

Het laatste relatiemagazine Anders van dit jaar is verschenen! Behalve een aantal vertrouwde rubrieken met mooie klantcases, staat deze keer het thema innovatie centraal. Innovatie hoort bij ondernemen – welk bedrijf is niet ooit begonnen met een goed idee? Maar innovatief blijven is niet makkelijk. Innovatie is meer dan tech, apps & online. Het zit in én out of the box. In nieuwe manieren van denken, managen, organiseren en (samen)werken.

Innoveren willen we allemaal, maar vaak mislukt het. Dat is helemaal niet erg. Sterker nog: mislukkingen geven leerzame lessen. ‘Chief Failure Officer’ prof. dr. Paul Iske legt uit hoe je duurzame innovatie écht organiseert. En Country Director Benelux Kim Liebregts (39) van Tesla Motors vertelt over hun vernieuwingsdrang.

 

Wilt u ook innoveren, maar u weet niet hoe?

Innovatie zelf is vaak niet zo moeilijk, maar de implementatie ervan wel. Innoveren is een onzeker proces. Deze onzekerheid is moeilijk in te bouwen; innovatie moet per definitie richting hebben. Maar u kunt wel een omgeving creëren waarbinnen ruimte is voor toevalligheden. Laat daarom uw bedrijf door ons scannen en neem contact op met een van onze specialisten.

Download