• Magazine BDO Scope: groei in een turbulente wereld

Magazine BDO Scope: groei in een turbulente wereld

De huidige economische meewind geeft een boost aan de groeiambities van organisaties. Tegelijk zorgen dynamische ontwikkelingen op het gebied van internationale regelgeving, geopolitiek en technologie voor onzekerheid. Waarin gaat u investeren? Kiest u voor organische groei of voor een fusie of overname? Groei is hoe dan ook een belangrijk thema in de huidige tijd. Niet voor niets staat daarom dit thema juist centraal in de nieuwste BDO Scope over overnamestrategie.  

Er is immers veel onzeker. Geopolitiek, denk aan Donald Trump, Brexit, Rusland en Noord-Korea. Maar evengoed technologisch en economisch: elk moment kan die disruptor opduiken die oude verdienmodellen omverwerpt. Hoe gaan bestuurders om met zulke onzekerheden als het gaat om hun groeiambities? En hoe nemen zij die mee in hun overnamestrategie? Daarover gaat deze BDO Scope

BDO’ers John Hijmans en Joost Coopmans geven in deze BDO Scope hun visie over dit onderwerp vanuit hun specifieke expertise. Daarnaast komen zowel autoriteiten op dit vlak als grote spelers aan het woord in cases: mooie namen als FrieslandCampina, Inventum en Stork. Ben Verwaayen, commissaris bij onder andere AkzoNobel, geeft zijn visie vanuit zijn rol. Hoe gaan zij om met het thema groei en voor welke koers kiezen zij? 

Download BDO Scope

Download BDO Scope over het thema overnamestrategie via onderstaande button.

Download

Over BDO Scope

Met BDO Scope bieden wij bestuurders en toezichthouders in de corporate markt nieuwe perspectieven op relevante, actuele thema’s die spelen in de markt. Topmanagers en toezichthouders van een aantal grote bedrijven delen in BDO Scope hun ervaringen en visie. Hoe gaan zij om met de uitdagingen die zij tegenkomen? En hoe weten zij de valkuilen te omzeilen?

De gekozen thema’s hangen steeds samen met de uitdagingen waarvoor corporate clients tegenwoordig staan en de agility die benodigd is om deze uitdagingen het hoofd te bieden. Meer informatie over onze visie op dit vlak vindt u hier.