Stefan Baarda , MSc, RA, Senior Manager Internal Audit, Risk & Compliance | BDO Digital

Stefan Baarda

Senior Manager Internal Audit, Risk & Compliance | BDO Digital

MSc, RA

(030) 284 99 58


Stefan is een senior manager binnen de afdeling Internal Audit, Risk & Compliance van BDO Nederland. Stefan heeft uitgebreide ervaring op het gebied van (corporate) governance, internal audit, internal control/interne beheersing en risk management. Hij heeft een focus op de Real Estate & Construction sector, op nationaal en internationaal niveau, daarnaast is hij onderdeel van de Real Estate & Construction industry groep binnen BDO Nederland.

In zijn huidige functie is Stefan verantwoordelijk voor de coördinatie en uitvoering van audits en diverse risk advisory, internal audit en internal control / risk management projecten, met name in de Real Estate & Construction sector.

Met zijn interesse in risk management en kennis van interne beheersing door de praktijk, heeft Stefan een brede kijk op interne- en financiële audit gerelateerde onderwerpen. Hij heeft zijn kennis afgelopen jaren bij een groot aantal klanten in de vastgoed en bouw sector ingezet. Daarnaast heeft Stefan kennis en ervaring op het gebied van (corporate) governance en ondersteunt hij het management van diverse organisaties bij vraagstukken op het gebied van interne beheersing.