Ruben de Graaf, MSc, Senior Adviseur Zorg

Ruben de Graaf

Senior Adviseur Zorg

MSc

(030) 284 98 00


Ruben is sinds 2020 in dienst bij BDO Advisory. Daarvoor werkte hij bij Arteria Consulting en een groot ziekenhuis. In de ziekenhuiswereld heeft hij veel ervaring opgedaan in projectmatig werken in de volle breedte van de bedrijfsvoering. Hij heeft projecten uitgevoerd op het gebied van zorgadministratie, inkoop, HR, business intelligence en kwaliteit van zorg. Ook is hij als projectleider 2 jaar verbonden geweest aan het programma om over te gaan op een nieuw EPD. Hij is bekwaam in het toepassen van verschillende projectmethodieken waaronder Lean six sigma black belt. 

Binnen BDO houdt Ruben zich bezig met alle facetten die te maken hebben met de uitwisseling van (medische) gegevens. Hierbij valt te denken aan zowel de ICT componenten, maar ook welke impact uitwisseling van gegevens kan hebben op het werkproces van de zorgverlener of patiënt.

Ruben is als projectleider een doener en is betrouwbaar in de samenwerking. Daarnaast is hij sociaal waardoor hij mensen in beweging krijgt en is hij koersvast. Samenwerken om het einddoel te bereiken, is zijn motto.