Rob Karlas, Partner Audit & Assurance, branchegroep Zorg

Rob Karlas

Partner Audit & Assurance, branchegroep Zorg

(010) 242 46 00


Rob Karlas RA (1963) studeerde accountancy en is als partner en registeraccountant verbonden aan BDO Rotterdam. Hij is sinds 2000 werkzaam en actief bij middelgrote en grote instellingen en ondernemingen. Rob heeft ruim 29 jaar ervaring in de accountancy en is gespecialiseerd in de uitvoering van bijzondere opdrachten op het gebied van due diligence in de profit en specifiek de zorg.

Vanuit de Commissie Controlevraagstukken en Richtlijnen van het NIVRA (nu: NBA) is Rob jarenlang betrokken geweest bij de beroepsontwikkelingen in de accountancy. Binnen BDO is hij tevens actief in diverse gremia gericht op kwaliteitsbeheersing.

Rob heeft ruime controle- en advieservaring in de dienstverlening aan klanten uit zowel profit als de non-profitsector. Tot zijn cliëntenportefeuille in de zorg behoren ziekenhuizen/ZBC’s, AWBZ-zorginstellingen, GGZ-instellingen en 1e-lijns dienstverleners (gezondheidscentra, zorggroepen etc.).

Rob maakt als bestuurslid/medetrekker deel uit van de BDO Branchegroep Zorg. Deze branchegroep coördineert de BDO dienstverlening aan zorginstellingen.